L'espectacular canvi de "look" d'un sense sostre després de tallar-se el cabell i la barba, s'ha fet viral i li ha canviat la vida completament: s'ha pogut retrobar amb la seva família, que el donaven per mort.

Canvi de 'look' d'un sense sostre

João Coelho Guimarães és un sense sostre de 45 anys que, gràcies a un canvi de look radical s'ha pogut retrobar amb la seva família, que feia més de 10 anys que el donaven per mort. Tot va començar quan Alessandro Lobo, el propietari d'una barberia i botiga de roba masculina, es va trobar amb Coelho  pels carrers de Goiânia, un petit poble de Brasil.

Coleho feia temps que vivia al carrer en una situació d'extrema sorpresa i, quan Lobo el va veure, li va oferir menjar, però ell es va negar i l'únic que va demanar era que li tallés la barba. El propietari de la botiga va complir el seu desig i el resultat va ser tan espectacular que no va dubtar a compartir-lo per xarxes socials i, en qüestió d'hores, es va fer viral.

João Coelho Guimarães / Twitter

Un sense sostre de Brasil s'ha tallat el cabell i la barba i el seu canvi s'ha fet viral / Twitter

"Va ser molt espontani. Em va demanar que l'afaités i vaig decidir fer-li un canvi de "look" radical i el resultat va ser increïble", comenta Lobo. Quan va penjar l'abans i el després a les xarxes socials, es van inundar de comentaris de centenars de persones comentant com era d'espectacular el canvi i, de fet, va començar a tenir moltes candidates que el volien conèixer, ja que, segons moltes d'elles, sembla un actor de cinema.

João Coelho Guimarães es retroba amb la seva família, que el donaven per mort

Però el més emotiu d'aquesta història és que, gràcies a la viralització d'aquestes imatges, s'ha pogut retrobar amb la seva família. Feia més de 10 anys que no sabien res d'ell i, de fet, es pensaven que havia mort

João Coelho Guimarães / Twitter

João Coelho Guimarães s'ha retrobat amb la seva família gràcies al canvi de "look" / Twitter

"Volem rescatar-lo d'aquesta vida. Té una família. No sabem què el va portar a viure així, però ha de tenir alguna explicació. Li podran faltar moltes coses, però mai li faltarà el nostre amor", comenta la seva germana emocionada.