Densie Maestre interpretava a la Candela a la mítica sèrie d'Aquí no hay quien viva i, 15 anys després d'aquest èxit televisiu, la seva vida laboral ha fet un gir de 180 graus: ha deixat la interpretació per dedicar-se al món del culturisme.

Densie Maestre ha deixat la interpretació per dedicar-se al món del culturisme

La Densie actualment té 30 anys i, després d'anys treballant per Aquí no hay quien viva, ha fet un gran canvi de vida. També va participar en la sèrie Cuéntame cómo pasó. Per si no fos poc, també va interpretar un paper secundari a una altra sèrie mítica que es va convertir en la preferida dels adolescents: Física o química.

Aquí no hay quién viva, Cuéntame cómo pasó, El Pacto, La Pecera de Eva i Física o Química

També va sortir a la sèrie El Pacto, on interpretava el paper d'una adolescent que, juntament amb sis amigues, es quedava embarassada. Donava vida a la Vivi, que es va veure obligada a avortar perquè tenia una malaltia de transmissió sexual. També va interpretar un altre paper a La pecera de Eva, una sèrie de Telecinco que es va emetre l'any 2010.

Densie Maestre / Instagram

Densie Maestre interpretava la Candela a La que se avecina i, actualment, es dedica al món del fitness i del culturisme  / Instagram delverbo

Canvi laboral de 180 graus allunyat de les càmeres de televisió

No obstant això, després d'anys dedicant-se al món de la interpretació va decidir fer un canvi laboral allunyat de les càmeres i del món de la televisió. El que en un principi era un hobbie, es va acabar convertint en la seva professió i, actualment, es dedica al món de l'esport.

És experta en Bodybuilding, Bodyfitness i Powerlifting

Maestre no dubta a compartir per xarxes socials els seus canvis físics i les seves competicions i, a més a més, ofereix assessories als aficionats del gimnàs i del món del culturisme. És experta en Bodybuilding, Bodyfitness i Powerlifting, que és un esport que consisteix a aixecar el màxim de pes possible amb la màxima potència.

L'exactriu de La que se avecina comparteix els seus canvis al seu compte d'Instagram

Ha participat en diferents campionats espanyols i catalans de culturisme. A més a més, mostra els seus progressos a través del seu compte d'Instagram, on els seus 14.000 seguidors poden veure els seus avanços al gimnàs. Aquest canvi de vida de l'actriu de La que se avecina ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, ja que a tothom ha impresionat el canvi tan radical que fa fet, tant laboralment com físicament.

Mor el famós culturista Sahawn Rhoden d'un atac de cor

Fa uns dies, es va viralitzar un altre cas d'un culturista: el de Shawn Rhoden, un home de 45 anys que es dedicava professionalment al món del fitness, on era molt conegut, i que va morir per culpa d'un atac de cor. Tot i els seus èxits laborals, tenia un historial delictiu complicat, ja que estava acusat d'agressió sexual i de tenir problemes amb l'alcohol.