El trànsit de trens entre Ribes de Freser i Ripoll (Ripollès) ha quedat interromput per un camió d'Adif que s'ha desenfrenat i ha circulat per les vies del Rodalies sense conductor.

Un camió descontrolat per les vies del tren

Un camió o ferrocamió que feia obres al túnel de Tosses s'ha desenfrenat i ha circulat per les vies del tren sense conductor fins a arribar a l'estació de Rodalies de Ripoll.

Renfe ha desallotjat l'estació per precaució i un tren de la línia 3 en direcció a Sant Quirze de Besora ha hagut de retrocedir.

Ferrocamio Ripoll / Cedida

Un ferrocamió descontrolat obliga a evacuar l'estació de Renfe de Ripoll i circula sense conductor i desenfrenat per les vies del tren / Cedida

Per sort no hi ha hagut ferits i els trens circulen amb fins a trenta minuts de retard. També s'ha habilitat servei de connexió entre estacions per carretera.

Sense conductor i desenfrenat a Ripoll

Un usuari que passava per la zona dins el seu cotxe ha captat una part del recorregut del camió en vídeo, que es pot veure com avança a una velocitat considerable i amb la cabina totalment buida.

 

Aparatós accident a Sant Adrià del Besòs

Aquest incident recorda als fets ocorreguts a Sant Adrià de Besòs fa uns dies, quan el Tram de la T5 va descarrilar a causa d'un tràiler que va envair el seu carril i va xocar contra ell.

El tramvia de Sant Adrià va sortir de les vies a la cantonada dels carrers de la Torrassa i de la Playa, deixant tres ferits: un passatger i els dos conductors, que van ser traslladats a un centre hospitalari pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Accidente Tram Sant Adrià / Bombers

El Tram de Sant Adrià va descarrilar en xocar amb un tràiler a la cruïlla entre els carrers de la Torrassa i la Playa / Bombers

L'accident també va quedar gravat en unes impactants imatges i va provocar un tall de servei entre les estacions de Gorg -inici de la T5- i la Catalana.