Un home ha mort aquesta matinada en ser atropellat per un camió que circulava per l'AP-7, a l'altura de Castellet i la Gornal, a l'Alt Penedès.

Un camió atropella mortalment un vianant

El Servei Català de Trànsit informa que aquesta matinada s’ha registrat un sinistre viari mortal al punt quilomètric 207 de l’AP-7, a l’altura de Castellet i la Gornal, a la comarca de l'Alt Penedès. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a dos quarts de cinc de la matinada.

Per causes que encara s’estan investigant, un camió ha atropellat mortalment un vianant.

Accident a l'AP-7 a Castellet i la Gornal

Fins a dotze patrulles policials s'han activat arran de la incidència, així com dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Helicóptero Bombers de la Generalitat / Cedida

Helicóptero Bombers de la Generalitat / Cedida

A tres quarts de vuit del matí, només un carril de l'autopista on han tingut lloc els fets està obert en sentit sud. Això ha provocat aturades de fins a un kilòmetre.

Un motorista mor en xocar contra un camió

Amb aquesta víctima, són 67 les persones que han mort en accidents de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, 24 de les quals són motoristes, segons dades provisionals del Servei Català de Trànsit.

ARRO Mossos d'Esquadra Incendio

Mossos d'Esquadra / Carlos Baglietto

De fet, l'últim d'aquests motoristes va morir just aquest dimecres al punt quilomètric número 4 de la B-24, a l’altura de Cervelló (Baix Llobregat) en sentit Tarragona.

Camioner queda il·lès

 Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a un quart de cinc de la tarda, i es van activar  sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques.

sem servei emergencies mediques metge ambulancia - Carles Palacio

Accident mortal a Cervelló / Carles Palacio

Encara no se saben les circumstàncies de l'accident en què va morir el motorista, que va col·lidir contra un camió. El camioner va quedar il·lès.