En llibertat un depredador sexual que grava dones despullades al seu pis: utilitzava càmeres ocultes per gravar les seves víctimes, que eren dones a qui llogava el pis a Saragossa.

El propietari d'un pis grava les inquilines despullades

Agents de la Policia Nacional han detingut a un home, la identitat del qual respon a les inicials d'H.A.C.A., de 54 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la intimitat i un altre de descobriment de secrets, per visionar i gravar a dones despullades  a les quals els llogava una habitació en un pis del barri de Delicias de Saragossa.

Llogava habitacions il·legals a dones estrangeres

Els fets van passar passat 30 d'abril, després que una dona denunciés aquest fet, però han transcendit aquest dissabte. Els policies van establir una operació de recerca sobre un habitatge en aquest districte on, pel que sembla, un home llogava de manera il·legal tres habitacions a dones estrangeres i, fent servir sofisticats dispositius de vigilància, realitzava visionats i enregistraments de les dones despullades, aparentment amb finalitats sexuals.

Càmeres ocultes a les habitacions

Aquest depredador sexual havia col·locat cambres ocultes a les habitacions de les inquilines, així com en el lavabo i disposava d'una instal·lació temporitzada localitzada en la televisió d'una altra de les dones, que controlava via wifi des del seu mòbil.

Ho reconeix i l'intenta subornar perquè no posi la denúncia

La denunciant va descobrir les cambres setmanes abans perquè li ho havia explicat a una antiga companya de pis, però no es va atrevir a denunciar-ho davant la Policia, ja que en aquest moment es trobava de manera irregular a Espanya. Una vegada regularitzada la seva situació administrativa, la víctima es va encarar amb el propietari recriminant-li que sabia que tenia instal·lades cambres per tot l'habitatge. Aquest ho va reconèixer i li va oferir diners perquè no ho denunciés.

Arrenca les càmeres i marxa del pis molt agressiu

Davant la negativa de la perjudicada, l'home es va posar molt agressiu i ràpidament va anar a arrencar totes les càmeres del pis, marxant amb dues bosses de grans dimensions que contenien els aparells d'enregistrament.

Policía Nacional / EFE

En llibertat un depredador sexual que gravava dones despullades a l'interior del seu pis a Saragossa / EFE

La denunciant va telefonar llavors al 091, arribant minuts després un indicatiu policial que va poder comprovar que hi havia nombrosos forats en la paret i sostres en els llocs que la víctima els anava indicant que havien ocupat els aparells d'enregistrament. Els agents van esperar el retorn del propietari en el portal de l'habitatge i, a la seva arribada, van procedir a la seva detenció i posterior traslladat a dependències policials.

El depredador sexual està en llibertat

El Grup de Policia Judicial de Delícies va procedir a realitzar una entrada en el citat domicili, intervenint divers material electrònic, entre ells un rellotge espia amb càmera col·locat en el televisor de la víctima i realitzant un reportatge fotogràfic on s'observaven diversos orificis camuflats i ocults en el bany i altres dependències. Al final, després de prestar declaració ha estat posat en llibertat, amb l'obligació de presentar-se davant l'autoritat judicial quan per a això sigui requerit.