El cost de vida no fa més que augmentar, i moltes famílies ho tenen cada vegada més complicat per a arribar a fi de mes. Algunes, fins i tot, decideixen prendre mesures extremes, com ara escapar del supermercat amb el carro de la compra ple, però sense pagar ni un euro. Això és el que va intentar fer un matrimoni d'Elx (Alacant) el passat desembre: ella, caixera d'un comerç de l'avinguda Alacant, va deixar passar el seu marit amb productes per valor de 500 euros al carret sense haver d'abonar els diners. 

Abans que pogués marxar, però, el responsable del supermercat el va retenir, alertat per una altra treballadora que va veure com l'home en qüestió, de 62 anys, es col·locava a la cua d'una de les caixes, però, quan li tocava el torn, en comptes de buidar el carret passava tranquil·lament cap a la sortida. Van avisar a la Policia Local, que va arribar al cap de pocs minuts i va descobrir l'engany després d'interrogar-lo a ell i a la caixera. 

La parella va ordir el pla per endavant 

Els agents de la policia van interrogar l'acusat, i també a la caixera que l'havia d'atendre. En un principi, cap dels dos badava boca, però, al final, van acabar per confessar-ho tot. Va resultar que eren un matrimoni que havia aparaulat que el pròxim dia que la dona estigués de torn al supermercat on treballava, l'home aniria a "fer la compra" i ella, a la caixa, el deixaria passar sense pagar pels aliments i altres productes que necessitaven per la llar. 

El valor total de la compra era de 491,77 euros; això ho van esbrinar els agents després de passar els productes un per un per la caixa per poder redactar la denúncia de l'establiment de manera correcta. El pla de la parella, que pensava que no tenia fissures, va acabar fracassant. L'home, a més inri, va ser detingut per la Policia Local, acusat d'un delicte de robatori en grau de temptativa. Es desconeix què va passar amb la seva dona i còmplice, però, segurament, no va tornar a la feina l'endemà.