Una mare passarà tota la seva vida a la presó per haver matat el seu marit: el va assassinar amb aigua i sucre bullint quan els seus fills van confessar que l'home els havia violat quan eren petits.

Cadena perpètua per Corinna Smith

Tot i que els fets van passar el 14 de juliol del 2020 a Cheshire, una ciutat de Gran Bretanya, el judici es va celebrar fa dues setmanes i ha transcendit actualment: Corinna Smith, de 59 anys, haurà de complir cadena perpètua.

Assassina el seu marit amb aigua i sucre bullint

Smith va assassinar el seu marit, Michael Bines, de 80 anys, mentre estava dormint. Va ser un crim completament premeditat: va agafar un cubell del jardí, va posar aigua a bullir i va afegir tres bosses de sucre per fer un caramel i, amb aquesta barreja, es va dirigir fins a l'habitació on estava el seu marit i li va tirar per sobre, provocant-li greus cremades que el van acabar matant al cap d'unes setmanes d'ingressar a l'hospital.

Els seus fills li van dir que el marit els havia violat quan eren petits

Però quin va ser el desencadenant d'aquest assassinat? Els fills de Corinna Smith, un home i una dona, li van confessar que, quan eren petits, el seu marit els havia agredit sexualment i ella va decidir venjar-se. Un any després dels fets, l'han condemnat a cadena perpètua per assassinat i haurà de passar com a mínim 12 anys a presó abans que li donin permisos.

Desestimen els recursos de Corinna Smith

Els magistrats expliquen que no s'ha pogut demostrar la gravetat de les acusacions de què l'home mort era un pedòfil i, per tant, han desestimat el recurs. També han desestimat un altre recurs de Corinna Smith en el que deia que havia estat un homicidi imprudent", ja que el fet que hagués estat més de 13 minuts per bullir l'aigua confirmen que ha estat un crim premeditat.

Corinna Smith

Corinna Smith ha estat condemnada a cadena perpètua per haver assassinat el seu marit, que presumptament havia violat els seus fills quan eren petits / Twitter

"Tirar aigua bullent sobre algú quan està adormit és absolutament horrible"

“Tirar aigua bullent sobre algú quan està adormit és absolutament horrible. També barrejar tres bosses de sucre amb l'aigua va demostrar la determinació que tenia de causar un mal greu” explica el policia Paul Hughes, de la Policia Criminal de Cheshire.

Valérie Bacot no anirà a presó

El cas de Corinna Smith recorda al de Valérie Bacot, una dona francesa a qui li demanaven cadena perpètua per haver matat el seu marit, qui la va estar maltractant i agredint sexualment tota la seva vida. A diferència de Smith, al final, van poder demostrar els fets i l'han absolt d'aquesta condemna