Macabra troballa a l'interior d'un pis del número 6 del carrer de la Morera del Raval de Barcelona, a tocar de la Boqueria, aquest matí. Els veïns del bloc han avisat a la Guàrdia Urbana que feia dies que no veien la seva veïna i que sortia una forta olor del pis.

Des de la policia de la ciutat s'ha activat el servei dels Bombers de Barcelona que han accedit al bloc i després han pogut accedir a l'interior del pis des d'on sortia la pudor. Quan han entrat han trobat el cadàver d'una dona a terra.

Bombers Barcelona

Imatge d'arxiu dels Bombers de Barcelona / Cedida

Els Mossos no han trobat indicis violents

Com és habitual, la Guàrdia Urbana ha activat també els Mossos d'Esquadra, que són els encarregats, per competència, d'aquests fets. La policia catalana també ha accedit al pis i ha pogut confirmar que la dona que s'ha trobat sense vida no presentava signes de violència.

Segons han explicat diversos veïns, la dona que ha aparegut morta era d'edat avançada i feia dies que no sortia al carrer. Els veïns d'aquest bloc del carrer de la Morera, a molt pocs metres del mercat de la Boqueria, sentien també una forta olor que sortia del pis de la víctima.

No és el primer cop que els Bombers de Barcelona han d'intervenir en aquest pis, amb material sanitari, per una persona gran, sola, que ha perdut la vida, segons han explicat també els mateixos veïns.

Cadàver trobat a dos quarts d'onze

El cadàver s'ha trobat al voltant de dos quarts d'onze i en menys d'una hora s'ha pogut evacuar del pis, després de confirmar que no presentava signes de violència. Macabra troballa, però misteri resolt.