El cadàver trobat diumenge en un petit incendi en un descampat del madrileny districte de Vallecas tenia totes les dents arrencades, a més de tots els dits tallats. Els presumptes assassins tractarien d'impedir la seva identificació, que en efecte està sent lenta i molt complexa.

Embolicat en una tela y mig despullat

El cadàver va ser descobert al voltant de les 11 hores del diumenge dia 29. Quan els bombers van anar a sufocar les flames a l'esmentat descampat, situat al Cerro del Murmullo, van detectar el cos sense vida d'un home embolicat en una tela. Era un home de mitjana edat calcinat que estava nu de cintura cap a dalt. La víctima no portava documentació a sobre.

Fins al lloc van desplaçar agents del Grup VI d'Homicidis de la Policia Nacional de Madrid, que s'han fet càrrec de la investigació i agents del Grup de Delictes Violents de la Brigada de Policia Científica per realitzar la inspecció ocular tècnic policial, recull Europa Press.

Fins al moment es desconeix qualsevol dada sobre la identitat i edat exacta de la víctima. El que si se sap és que a zona de la troballa és transitada per toxicòmans i també per persones que practiquen cruissing, sexe a l'aire lliure entre homes desconeguts.

Els agents d'homicidis esperen també els resultats de l'autòpsia del cadàver. Els productes inflamables accelerants trobats al cos, recobert amb una tela, i dits tallats i totes les peces dentals arrencades apunten que es tracta d'un crim violent en el qual els autors s'han esforçat per dificultar que les autoritats esbrinin la identitat de la víctima, fet que podria delatar els assassins si compten amb antecedents.

Detingut un lladre de 21 anys per atracar una àvia a Esplugues

Els Mossos d'Esquadra han detingut un noi de 21 anys que va robar d'una estrebada les joies a una dona gran quan entrava a casa seva a Esplugues de Llobregat, Barcelona. L'atracador ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Robo anciana Esplugues / Mossos d'Esquadra

Robatori àvia Esplugues / Mossos d'Esquadra

A mitjans del mes d'agost es va iniciar una investigació per part dels Mossos d'Esquadra quan es va tenir coneixement d'un robatori amb violència i intimidació en la via pública, a Esplugues de Llobregat. La víctima havia estat una dona d'uns vuitanta anys que, quan entrava al portal de casa seva, va patir una estrebada de les cadenes d'or que portava al coll. Les càmeres de seguretat van captar el moment.