Caçador amb sort, caçador lleial. Aquest podria ser el lema d'un caçador d'Astúries que va tenir un cop de sort mentre estava caçant porcs senglars, però va fer el que toca. L'home participava en una batuda pel terme municipal de Taramundi, a Astúries, i gràcies a la seva gossa va seguir un rastre que el va portar fins a una zona boscosa i hi va trobar una bossa de brossa.

L'home la va agafar per portar-la fins a un contenidor i va ser llavors quan va detectar que a l'interior hi havia diversos feixos de bitllets. En total, 3.000 euros. Una bona troballa.

Els fets van passar fa algunes setmanes i s'han conegut ara quan el mitjà especialitzat en caça Jara y Sedal, n'ha publicat la història a la seva revista.

Una bossa al mig del bosc amb 3.000 euros

El caçador va agafar la bossa i després de veure que hi havia una gran quantitat de diners, i aconsellat per un amic seu, va trucar a la Guàrdia Civil, que es van acostar fins a la zona. Els agents de l'Institut Armat van quedar-se els diners i van iniciar una investigació per aclarir què havia passat i d'on havien sortit aquells 3.000 euros.

La policia finalment va poder saber d'on havien sortit els diners. La història és ben embolicada. Prop de la zona on es va trobar la bossa amb els bitllets hi viu un home gran que, amb por que li robessin, quan havia de sortir de casa, va decidir posar part dels seus estalvis en una bossa i amagar-los al bosc. 

Cazador / Pixabay

Imatge d'arxiu d'un caçador / Pixabay

La Guàrdia Civil va fer les comprovacions i van poder retornar els diners a l'home.

L’agraïment del fill de l’home que va amagar els diners

Al cap de pocs dies un jove es va presentar a la botiga propietat del caçador per donar les gràcies per la seva acció. Havia avisat a la policia i el seu pare, el propietari dels diners, els havia pogut recuperar. 

No tothom hauria fet el que va fer aquest caçador. Però sí que és cert que tothom agriria el gest. Una història amb final feliç.