Els Bombers de la Generalitat treballen des de les 18.13h en la recerca d'un noi d'uns 25 anys al pantà de Siurana, a qui ningú no ha vist sortir de l'aigua.

Busquen un noi desaparegut al pantà de Siurana

Ara mateix al lloc dels fets treballa un helicòpter, deu dotacions terrestres i dues embarcacions, amb les unitats submarines i de muntanya pentinant la zona.

El noi s'ha banyat i ningú la vist sortir a la superfície. L'operatiu segueix treballant a hores d'ara per esbrinar les circumstàncies de la desaparició. 

Un nen de 12 anys mor ofegat al pantà de la Llosa del Cavall

Darrerament, coincidint amb les fortes calorades, s'han succeït episodis desafortunats similars. Preguem per no repetir el mateix desenllaç al pantà de Siurana. 

Un nen de 12 anys va morir ofegat mentre s'estava banyant al pantà de la Llosa del Cavall, a la comarca del Solsonès, el passat 17 de juny. El menor estava participant amb els companys de l'escola en una activitat aquàtica amb caiacs i després s'ha llançat a l'aigua per banyar-se. 

El jove va poder ser tret de l'aigua, però tot i els esforços de sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i dels Bombers de la Generalitat, no es va poder fer res per salvar-li la vida. 

Troben mort el noi de 14 anys desaparegut mentre es banyava al Segre

El 12 de juny un noi va morir també ofegat mentre es banyava al parc de la Mitjana de Lleidaal riu Segre.

El menor estava jugant amb els seus amics quan va saltar des d'una passarel·la, l'anomenat pont de ferro, al canal de Balaguer. Ja no va sortir a la superfície

Segons van explicar fonts dels Mossos d'Esquadra, el van trobar aproximadament a uns 50 metres del pont. Els amics del menor van afirmar que el menor no sabia nadar i que allà l'aigua té una profunditat de 4 metres. 

Apareix mort el noi de 15 anys desaparegut al riu Ebre a Miravet

El passat 3 de juny, a Miravet, un nen de 15 anys també va morir ofegat. Després de participar en una activitat amb caiacs es van treure els elements de seguretat i es van banyar a l'Ebre amb els companys de l'institut de Sabadell, que estaven de colònies a l'Ebre.

El noi va quedar atrapat en una zona de fort corrent d'aigua i no va poder sortir, morint ofegat. El grup el formaven 116 estudiants, d'entre catorze i quinze anys, de l'Institut Agustí Serra i Fontanet de Sabadell que aquella setmana feien una estada a la Ribera d'Ebre.

Segons va apuntar l'alcalde de Miravet, Antoni Llambrich, es tracta d'un punt que, malgrat l'actual baix cabal, pot resultar perillós pels corrents i remolins que es generen pocs metres aigües avall. El consistori va habilitar una sala annexa on els companys i professors del noi mort van ser atesos per psicòlegs del SEM.