Busquen per un home que ha calat foc en un pis de Terrassa (Vallès Occidental) i que ha deixat dues persones ferides per inhalació de fum.

Incendi intencionat en un pis de Terrassa

Els Mossos d'Esquadra busquen un home com a presumpte autor d'un incendi a l'entrada d'un pis de Terrassa. Els fets van passar el dilluns a les 15.30 h, quan els veïns d'un bloc del carrer de Sant Llorenç van avisar els serveis d'emergències pel foc declarat en un replà.

Els inquilins no coneixen l'autor dels fets

Segons els testimonis, un home havia ruixat amb benzina la porta d'un pis per calar-hi foc. L'home, van afegir, havia estat hores abans a l'edifici preguntant pel domicili d'una persona.

A conseqüència de l'incendi, hi va haver dues persones ferides per inhalació de fum, mentre dins el pis afectat no hi havia ningú. Al replà, la policia va trobar dues garrafes de benzina i un telèfon mòbil que ha permès identificar l'autor, que els inquilins del pis incendiat neguen conèixer.

camio bombers generalitat - Carles Palacio

Busquen un home per calar foc en un pis de Terrassa (Vallès Occidental): dues persones ferides / Carles Palacio

Detenen un jove per quatre incendis al Vallès Oriental

Fa uns dies, van detenir un home com a presumpte autor d'uns incendis al Vallès Oriental. Gràcies a una operació conjunta entre els Agents Rurals i la Policia Local de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) cossos, els agents va aconseguir arrestar divendres passat un jove 'in fraganti' dins de l'espai d'interès natural de Gallecs, mentre provocava un incendi, el quart en una setmana.

Un altre piròman detingut a l'Alt Penedès

Aquest mes, també han detingut un altre piròman per provocar sis incendis a Catalunya, concretament, a l'Alt Penedès. Els focs havien començat a cremar zones forestals d'OlèrdolaPacs Font-rubí. Diversos testimonis van assegurar als agents que havien vist un jove circulant amb cotxe per l'àrea d'una forma sospitosa. La descripció que els veïns van donar del noi va ser clau per a la seva localització i, finalment, el van aconseguir detenir.

A presó per provocar incendis a Collserola

A més, fa uns mesos, un home acusat de ser un piròman en sèrie i que, segons les investigacions de la policia, ha provocat diversos incendis al Parc Natural de Collserola, a Barcelona, va ingressar a presó per presumptes delictes d'incendis. 

L'arrestat és un home que viu al carrer, fet que fa pensar al jutge que si no l'enviava a presó, podia escapar de la justícia com que no té domicili conegut. I també justícia, en la interlocutòria, que en cap cas es tracta d'uns incendis per negligència, sinó que clarament eren provocats per calar foc de manera intencionada al parc natural.