Busquen desesperadament l'Esteban, un jove espanyol de 28 anys desaparegut a l'Argentina: la seva família pensa que l'ha segrestat una secta.

L'Esteban ha desaparegut a l'Argentina

La família de l'Esteban està desesperada: fa des de l'11 de març que no saben res d'ell. Aquest jove de 28 anys,  va conèixer una noia de l'Argentina per internet, se'n va enamorar, es va casar amb ella i van marxar a viure junts a Amèrica Llatina, on ja fa més de tres anys que resideix.

Esteban López Rodríguez / SOS Desaparecidos

L'Esteban López Rodríguez és un jove madrileny de 28 anys que ha desaparegut a l'Argentina / SOS Desaparecidos

L'hauria segrestat una secta

D'ençà que es va mudar a Argentina, la seva vida va canviar radicalment i, segons explica la seva família a Espejo Público, va ser captat per una secta religiosa. De fet, tenen moltes sospites que darrere aquesta desaparició hi hagi un segrest per part d'aquesta secta.

"Segur que l'han tancat i l'han aïllat"

"Si l'Esteban segueix viu, segur que l'han tancat i l'han aïllat. Ja ho han fet anteriorment", comenta la Maria Jesús, la seva tieta, que està molt preocupada: "Va passar de ser ateu a creure en tot, va vendre la consola, el cotxe... Qualsevol cosa era dolenta", explica la dona.

La dona de l'Esteban, que presumptament l'hauria introduït en aquesta secta, explica que s'ha separat d'ell i que no sap on podria estar. La seva família està molt preocupada perquè els membres d'aquesta secta l'haurien intentat matar per després reanimar-lo i dir-li que "Déu el salvaria".

Esteban López Rodríguez

L'Esteban López Rodríguez va desaparèixer fa 13 dies a Eldorado, una ciutat d'Argentina. Aquest jove madrileny mesura 1,60 metres, pesa uns 50 quilos, té el cabell curt, llis i castany. Porta barba i bigoti, té els ulls castanys i és de complexió prima. Qualsevol persona que en tingui alguna pista, es pot posar en contacte amb SOS Desaparecidos trucant al 649 952 957 o al 642 650 775.