Una família d'origen italià residents en València va rebre una brutal pallissa en un establiment de menjar ràpid a Benidorm. Segons expliquen els familiars, la baralla es va iniciar després d'un simple malentès entre dues dones en entendre que no havien respectat el torn a la cua. Tres membres de la família van haver de ser traslladats a l'hospital de la localitat de Vila-joiosa amb lesions de diversa consideració.

L'agressió es va produir al voltant de les quatre de la matinada de dimarts passat en un local de menjar ràpid situat al carrer Gerona de Benidorm (Alacant). Els agredits són un hoteler valencià, el seu fill de 19 anys, la seva parella i el seu nebot de 24. Els tres últims van ser atesos en Urgències per contusions i el menor per un traumatisme cranial.

Van amenaçar la família per suposadament colar-se

"Anàvem a menjar unes hamburgueses i de sobte teníem a uns 'goril·les' donant-nos puntades de peu i cops de puny", ha explicat un dels agredits. La família ja ha interposat una denúncia davant de la policia aportant imatges dels autors i un vídeo en el qual es veu perfectament com són envoltats per un grup de més de cinc homes, pel que sembla, algun d'ells porters de discoteques pròximes al lloc dels fets, segons consta en la denúncia.

Abans de l'agressió, els dos joves membres de la família havien entrat a fer la seva corresponent comanda de menjar, però van tenir una petita discussió amb dues dones, que els acusaven d'haver-se colat: "Què fas aquí fill de puta! No sabeu qui som, us assabentareu". Minuts després de la trobada, van acudir al local corrent diversos homes arremetent sense gairebé esmentar paraula contra aquesta família d'origen italià.

En les imatges aportades es pot veure com agredeixen els dos joves i la dona de 35 anys. A un d'ells li peguen cops de puny i puntades de peu fins i tot quan està tirat a terra indefens. Els turistes que es trobaven allà feien broma sense fer res.

La policia investiga si es tracta d'un grup organitzat

La família va alertar ràpidament la policia, però quan van arribar els agents al lloc, els agressors ja havien fugit. Ara, la Policia Nacional està intentant identificar els autors de la pallissa, que haurien actuat en grup i de forma organitzada. De fet, segons s'aprecia en el vídeo, envolten les seves víctimes i un d'ells es manté en un segon pla per controlar i impedir que ningú no pugui intervenir a ajudar les víctimes.

"Ens han dit que la policia està treballant en això. Per la seva manera d'actuar no és la primera vegada, es nota que els han fet en més ocasions" ha assegurat l'agredit. La família ha ampliat la denúncia aportant imatges en les quals se'ls identifica totalment, així com els informes de lesions i les seqüeles patides per la brutal agressió.