Aquesta matinada, al voltant de les 5:30 de la nit del dissabte al diumenge, s'ha produït un enfrontament a la sortida de la coneguda discoteca Classix de Reus que ha acabat amb dos ferits per arma blanca.

Els fets han passat als voltants de la plaça de les Peixateries Velles, en una zona cèntrica de la ciutat de Reus, en la qual hi ha diversos locals relacionats amb l'oci nocturn.

Tots dos van ser traslladats a centres mèdics perquè fossin atesos, un va ser portat al Joan XXIII de Tarragona i l'altre al Sant Joan de Reus.

Baralla entre dos joves en Reus / Cedit

S'han reportat dos ferits, un d'ells està en estat greu i l'altre menys greu, ambdós per ferides d'arma blanca. Van ser localitzats en diferents zones de la ciutat, un a la mateixa plaça quan va arribar fins allà una patrulla dels Mossos d'Esquadra i l'altre a prop de l'hospital.

Els Mossos han iniciat una investigació per determinar les causes d'aquest enfrontament que va acabar amb una sagnant baralla en la via pública. Tot i això, segons ha pogut saber ElCaso.cat, encara no s'ha detingut als responsables.