Quatre persones van resultar ferides de gravetat després de ser atacades per un home amb una destral aquest dissabte a la nit a l'estació marítima de Botafoc del port d'Eivissa. Els fets van tenir lloc cap a un quart de dotze, quan aquesta persona va agredir amb l'arma blanca les víctimes, una d'elles, el capità del vaixell, del qual, segons sembla, també va sortir el sospitós. 

Un ferit amb una destralada al cap 

El ferit més greu és un home de 65 anys qui va rebre una destralada al cap, provocant-li un tall de vuit centímetres des de la zona occipital (la part de darrere del crani) fins a l'orella esquerra. Des del Samu-061 es van activar diverses ambulàncies de Suport Vital Avançat i de Suport Vital Bàsic, per atendre els quatre ferits. Tres d'ells, amb lesions considerades menys greus, van ser traslladats a l'Hospital de Can Misses de l'illa, mentre que el ferit més greu va ingressar d'urgència a la Policlínica Nuestra Señora del Rosario després d'estabilitzar-los al lloc dels fets. 

La policia d'Eivissa ha obert una investigació al respecte per esclarir els fets. Poques hores després del brutal atac, s'ha pogut detenir l'agressor acusat de ser el presumpte autor d'un intent d'homicidi. Davant la resistència que mostrava, els agents han hagut de fer servir un immobilitzador elèctric per a reduir-lo i poder-li posar les manilles. Els investigadors miren d'esclarir les motivacions de l'home, així com la relació que tenia amb les víctimes i d'on va treure la destral que va fer servir per, presumptament, intentar posar fi a les seves vides.