Aquest dijous al vespre s'ha detectat un botellón amb gairebé 50 persones al Parc del Castell de l'Oreneta, a Sarrià. Grups de joves, alguns d'ells de 18 anys, s'han concentrat des del vespre en diversos punts d'aquest parc, al nord de la ciutat de Barcelona, tal com ha pogut comprovar des del lloc ElCaso.cat.

Botellons habituals cada dijous

Segons han explicat alguns testimonis, la trobada, que és habitual dels dijous vespre, com a substitució de les festes universitàries cancel·lades per les mesures anticovid, ha arrencat al vespre i s'allarga fins ben entrada la nit. Al voltant de dos quarts de dotze alguns grups de joves abandonaven el parc i, alguns, marxaven cap a casa seva en taxis i també amb VTC.

Botellon 002

Un VTC recull alguns dels assistents al botellón al parc de Sarrià / GRS

Que són festes habituals ho han confirmat també a ElCaso.cat alguns dels veïns consultats. Tot i que, asseguren, alerten a la policia, mai han vist que cap patrulla de la Guàrdia Urbana vigili l'entrada al parc o desallotgi la festa. A les 12 de la nit la festa seguia en marxa. Música amb petits bafles i ampolles de cerveses.

Alguns dels joves que sortien del parc, molt més enllà de les 10 de la nit, l'hora que marca el toc de queda, presentaven clars signes d'anar sota els efectes de l'alcohol.

Fugint de la policia

Alguns dels que marxaven, sabent que estaven incomplint no només el toc de queda, sinó la limitació de gent en trobades, quan estaven esperant un taxi i han vist passar llums blaves, d'un indicatiu policial, han marxat corrents, tal com es pot veure en aquest vídeo.

Alguns dels assistents que han volgut donar explicacions a aquest mitjà han assegurat que a la festa, en diversos punts de parc, hi ha més de 50 persones i que la trobada s'allarga fins ben entrada la matinada. Són, alguns universitaris que estan en residències d'aquest barri de Barcelona o també joves d'altres punts de la ciutat que s'hi desplacen.

Cap patrulla de la Guàrdia Urbana o dels Mossos d'Esquadra ha fet acte de presència a la zona.