Un peculiar incident viari que acaba amb una denúncia per a la dona que anava al volant del cotxe i amb la detenció de l'home que feia de copilot. La Policia Local de Platja d'Aro (Baix Empordà) ha denunciat una conductora sense carnet per anar beguda i saltar-se un stop davant dels agents. Té 42 anys i, a més, va obligar la patrulla a esquivar-la amb el turisme per evitar un accident. Poc després la van seguir fins que van aconseguir aturar-la. Tan bon punt ella va obrir la finestra del vehicle van veure com desprenia una forta pudor a alcohol.

Però no va acabar aquí la cosa. La dona tenia el permís de conduir caducat des de feia un any i mig i, després de realitzar-li les proves d'alcoholèmia va donar positiu amb una taxa de 0,84 mil·ligrams per litre, la qual cosa comporta una infracció penal. Tot això va succeir la matinada d'aquest divendres cap a un quart de quatre, a la cruïlla que formen el carrer Miramar i l'avinguda Onze de Setembre. Tanmateix, els centímetres que van separar el cotxe policial del seu en saltar-se el senyal d'stop, la borratxera que portava o el fet de circular amb el carnet caducat no van ser les úniques sorpreses de la nit, especialment després d'identificar el copilot del vehicle.

Ella denunciada i el seu acompanyant detingut per trencament de condemna

Els agents van identificar els ocupants del cotxe. Estava clar que la dona acabaria denunciada per tot això, però podia haver-ne més? Sí. Quan la Policia Local de Platja d'Aro va demanar la documentació a l'acompanyant de la dona, que estava molt nerviós, van veure com era l'exparella de la infractora i que, a més, tenia vigent una ordre d'allunyament cap a la conductora. És a dir, l'havia incomplert. Així, els policies van detenir l'home, també de 42 anys, per un delicte de trencament de condemna.