Un bomber de Castelló cau mentre entrava a un habitatge en el qual s'havia trobat el cadàver d'un home de 72 anys.

Troben un cadàver a Castelló

Aquest dimecres a la tarda, els serveis d'emergències de Castelló van rebre un avís de diversos veïns d'un edifici al carrer Navarra.

Alertaven de què un dels habitants de l'edifici, un home de 72 anys, feia dies que no sortia de casa seva, segons expliquen fonts de la Policia Local.

 

Davant de l'avís, diverses dotacions dels Bombers Municipals i de la Policia Local de Castelló, es van traslladar fins al lloc dels fets i van verificar que dins hi podia haver una persona en perill, per la qual cosa es va preparar un operatiu per entrar al domicili per una de les finestres.

Un bomber cau d'una finestra

Durant les tasques d'accés, un dels bombers va caure des de dos metres d'altura en deixar-se anar un suport de seguretat unit a la finestra.

Va patir lesions de pronòstic reservat en un canell i va ser ingressat a l'Hospital General de la ciutat en espera de les proves pertinents per confirmar el dany del braç.

Hospital General Castelló / Desirée Sanz Google Maps

El bomber que va caure de la finestra va ser ingressat a l'Hospital General de Castelló per lesions en el canell / Desirée Sanz Google Maps

Una cop els Bombers van entrar a l'immoble després de l'incident, van descobrir el cos sense vida d'un home de 72 anys que, pel que sembla, havia mort de forma natural, segons les mateixes fonts.

Els agents locals van notificar la mort als familiars i es va contactar amb la Policia Nacional perquè es fes càrrec de l'aixecament del cadàver.

Una mare agredeix la seva filla durant anys a València

Ahir València, a escassos quilòmetres de Castelló, també era notícia per un cas d'agressions familiars.

Una dona de 43 anys va ser detinguda per haver agredit de forma habitual la seva filla durant anys.

Tot va començar quan la nena tenia sis anys i ara, amb 16 i encara menor d'edat, ha denunciat els fets, entre els quals destacaven pallisses i humiliacions contínues.

La mare va ser acusada d'un presumpte delicte de maltractaments en l'àmbit familiar i la menor va quedar ingressada en un centre de menors.

La detinguda, sense antecedents policials, va ser posada en llibertat després de ser advertida de l'obligació de comparèixer davant de l'autoritat judicial quan sigui requerida.