Vestits de nuvis a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Valls. Així va acabar la boda d'una parella el passat divendres. No hi van anar com a detinguts, sinó per a denunciar que a ells i a una vintena de convidats els havien robat les pertinences mentre estaven celebrant el que era un dels dies més feliços de la seva vida. Malgrat viure a Madrid, tots dos s'havien conegut a Tarragona i havien decidit contraure matrimoni a la Masó, un petit poble de l'Alt Camp on viu la mare del nuvi.

Tant els nuvis com una vintena dels convidats, tal com han explicat al Diari de Tarragona, havien vingut expressament des de la capital espanyola i havien deixat el seu equipatge a la masia familiar de la Masó. Cap a les sis de la tarda van contraure matrimoni a l'església de Santa Magdalena i, posteriorment, van anar a celebrar el banquet a la ciutat de Tarragona. Ja de matinada, cap a dos quarts de quatre, van tornar cap a la masia familiar.

La seva sorpresa, però, va ser descobrir que l'havien assaltat. Uns lladres havien entrat per la força i s'havien endut totes les pertinences dels convidats, des de diners i joies fins a passaports, roba, perfums o aliments que tenien per seguir allà amb la festa. En total, un botí d'uns 2.000 euros. Després d'això, encara amb la mateixa roba que duien a la boda, se'n van anar a la comissaria dels Mossos a presentar la corresponent denúncia.

Diversos robatoris al poble en les últimes setmanes

Els lladres es van endur un bon botí, qui sap si inesperat. I és que no es tracta d'un únic robatori coincidint amb la boda. En les darreres setmanes, ja s'havien produït altres robatoris en masies del poble, tot i que en els altres assalts només sabien endut eines i maquinària agrícola. Els lladres actuen llençant pedres contra la porta i, si ningú respon, entren a robar. En el cas dels nuvis, hi van accedir trencant el vidre d'una de les finestres sense que ningú escoltés ni veiés res. Els Mossos d'Esquadra investiguen qui pot haver-hi darrere aquests assalts i si estan relacionats entre ells.