Les imatges d'una boda amb 161 convidats a bord d'un avió per evitar les mesures sanitàries contra la Covid han incendiat les xarxes socials i estan sent investigades per les autoritats de l'Índia.

Boda a bord d'un avió a l'Índia

Aquest diumenge una parella índia es va casar a bord d'un avió. I ho van fer per poder saltar-se les mesures sanitàries per a la prevenció de la Covid-19 i celebrar-ho amb els seus 161 convidats, que anaven sense mascareta.

Tot s'ha destapat a través de les xarxes socials, on es van filtrar imatges fetes pels mateixos assistents, en les quals es veia la violació de les mesures.

A l'Índia, que pateix una onada de coronavirus que fa setmanes que col·lapsa el país, superant els 300.000 morts dilluns, els casaments estan autoritzats, però amb un màxim de 50 convidats.

A més, en l'estat de Tàmil Nadu, al sud del país, per on va volar l'avió, els temples i sales de reunions estan tancats.

Fotos i vídeos a les xarxes socials

Després dels milers de comentaris a les xarxes socials arran de les fotos publicades, les autoritats d'aviació civil del país van iniciar una investigació i van suspendre la tripulació d'aquest vol, de la companyia SpiceJet, com a primera mesura.

Casament Índia / Twitter

Una parella es casa a bord d'un avió a l'Índia per saltar-se les mesures sanitàries i celebrar-ho amb 161 convidats sense màscara / Twitter

Un portaveu de SpiceJet ha informat aquesta setmana que l'avió, un Boeing 737, va ser reservat per una agent de viatges a la ciutat de Madurai per a un vol que tindria lloc després d'un casament.

Segons la companyia, tant l'agent com els convidats van ser informats al detall per escrit i de forma oral sobre les mesures de seguretat, de distància social i les mesures anticovid.

161 convidats sense mascareta

Però "malgrat les repetides peticions i recordatoris, els passatgers no van seguir les mesures Covid i l'aerolínia prendrà les mesures adequades segons les regles", afirmava el representant de l'empresa.

 

La parella es va donar el "sí, vull" en el moment en què l'avió sobrevolava el temple de Minakshi, a Madurai, apunta el diari Hindustan Times.

Els vídeos i fotografies difosos a les xarxes socials de la celebració a bord mostren els convidats sense màscares, amb garlandes de flors al coll i fent-se fotos.

Segons la premsa local, les autoritats civils han demanat a la companyia aèria que prenguin mesures contra la parella i els seus convidats, que podrien ser vetats per tota la vida de tornar a volar amb ells.