David Bisbal és un dels artistes més reconeguts i admirats d'Espanya i Llatinoamèrica. El cantant andalús s'està construint una nova casa a Almeria, que seria la setena propietat de l'autor de Buleria. Els orígens del cantant són humils. El seu pare era boxejador professional fins que es va retirar el 1975, va arribar a ser campió d'Espanya de pes lleuger. Després d'abandonar els combats va treballar com a fuster a l'Ajuntament d'Almeria. La seva mare, María Ferre, era costurera.

David és el petit de la família Bisbal Ferre, els seus germans José María i María del Mar van ajudar els seus pares quan va néixer. Fins i tot el mateix David explica que compartien el mateix lavabo quan tots ells eren nens.

Bisbal treballava al viver municipal d'Almeria i el seu talent musical va ser descobert per María del Mar Martínez, la seva cap. Ella el va ajudar a entrar en l'Orquesta Expresiones per iniciar la seva carrera artística en la música.

Les propietats de Bisbal

David Bisbal ha invertit els seus diners en diverses propietats. Actualment té 6 habitatges al seu nom i està construint la setena juntament amb Rosanna Zanetti, la seva dona. Té dues cases a Madrid, una d'uns 100 metres quadrats en La Moraleja, una de les zones més exclusives de la capital espanyola i una altra a Ciudalcampo amb una parcel·la d'uns 2.500 metres quadrats.

Bisbal EFE 1

David Bisbal en un concert / EFE

Bisbal té sempre presents els seus orígens, li agrada ser a prop de la seva Almeria natal on també té diverses propietats. En 2001 i després de guanyar fama a través d'Operación Triunfo li va comprar una casa als seus pares, també va adquirir un nou habitatge a la zona del port i un xalet als afores valorat en 240.000 euros.

El nou immoble en construcció també serà a la ciutat d'Almeria, s'edificarà en un terreny d'uns 500 metres quadrats. L'obra està sent supervisada pel mateix artista i Rosanna Zanetti, parella del andalús, perquè quedi tal com ells volen.

Finalment, el cantant té una casa a Miami. Es tracta d'un gran habitatge de 500 metres quadrats i amb un valor d'uns 700.000 euros. Es calcula que el valor total de les seves propietats és d'uns 3 milions d'euros, una xifra més que considerable.

L'èxit en la seva carrera musical

Bisbal va saltar a la fama en la primera edició d'Operación Triunfo. El d'Almeria es va convertir en un dels cantants més reconeguts d'Espanya i Llatinoamèrica. Al llarg de la seva carrera ha tret 7 àlbums d'estudi. (Corazón Larino, Buleria, Premonición, Sin mirar atrás, Tu i yo, Hijos del mar i En tus planes). A més, ha realitzat 9 gires, fent concerts per tot el món.

També ha estat guardonat en diverses ocasions. Entre els premis destaquen 3 Grammy Latino, 2 Premis Ondasi 5 Premis Los 40 Principales. A més el d'Almeria ha aconseguit 60 discos de platí al llarg de la seva reeixida carrera.