Un aparatós accident de trànsit s'ha cobrat la vida de tres persones la passada nit de divendres a Bujalance, a Còrdova. Al voltant de les 22:00 hores, dos cotxes han col·lidit frontalment en circumstàncies que encara estan per aclarir, provocant que tots dos vehicles calessin foc, matant dos homes i una dona que hi viatjaven. En un dels turismes també hi havia un bebè de només 15 dies, que ha salvat la vida miraculosament després de sortir disparat pel parabrisa durant el xoc. Segons han informat des dels serveis d'emergències, el nadó es troba ingressat en l'hospital Reina Sofia de Còrdova amb pronòstic favorable. 

Al voltant de les deu de la nit, els serveis d'Emergències 112 d'Andalusia han rebut diverses trucades de conductors alertant que hi havia dos cotxes cremant a la carretera A-309, a l'altura del quilòmetre 20, amb diverses persones a l'interior. Immediatament, s'han activat patrulles de la Guàrdia Civil de Trànsit, dotacions dels Bombers de Montoro i ambulàncies del Centre d'Emergències Sanitàries 061. En arribar al lloc del sinistre, el foc s'havia desenvolupat molt, deixant els passatgers atrapats als vehicles. 

Moren tots els adults i només se salva el bebè

Els tres adults que viatjaven als cotxes no han pogut ser rescatats amb vida i, desgraciadament, s'han hagut de declarar morts in situ. A pocs metres d'on havien xocat els dos vehicles, els agents van trobar el bebè, qui, pel que sembla, havia sortit disparat pel parabrisa durant la col·lisió, evitant, així, quedar atrapat dins del cotxe cremant. El petit només té 15 dies i, malgrat les ferides que ha patit, no es tem per la seva vida i està ingressat a l'hospital, estable. A l'accident també ha mort un gos que anava en un dels cotxes, sent el bebè l'únic supervivent d'aquest sinistre. Per la seva part, la Guàrdia Civil està investigant les circumstàncies en les quals han xocat els dos vehicles.