Lluita en un vol d'American Airlines després d'aterrar per un seient reclinable que es va encallar. Els passatgers havien estat discutint pel seient durant tot el viatge i al final del trajecte, tres homes es van pegar entre ells. La Policia d'Austin va detenir dos homes implicats en la baralla.

Quan va aterrar el vol van començar a barallar-se

El vol anava de Nova Orleans a Austin, Texas aquest diumenge. El vídeo mostra tres homes barallant-se després de l'aterratge de l'avió en l'Austin-Bergstrom International Airport. Els altres passatgers els van escridassar perquè acabessin amb la baralla, ha comunicat el mitjà local CBSaustin.com.

L'home que va començar la baralla portava una samarreta beix i li va donar un cop de puny a un altre home amb una samarreta blanca que era a la fila del darrere.

Un altre passatger amb la samarreta de ratlles va participar en la baralla per defensar el seu amic de l'atac. Els dos es dediquen a pegar a l'instigador de la baralla i arriben a caure sobre els seients d'altres passatgers. "No em pegueu!", xiscla una passatgera de l'avió mentre es barallen.

Els passatgers van suplicar que paressin

Quan es va acabar la baralla, l'home de la samarreta de ratlles va tornar a atacar l'home de la samarreta beix abans que es tornessin a separar. "Pareu, pareu", va cridar un dels passatgers. Un altre d'ells va començar a suplicar que s'allunyessin d'ell.

Una dona amb una samarreta negra va intervenir per intentar aturar la baralla, mentre un home demanava que deixessin de pegar-se.

 

La policia els deté en arribar a l'Austin-Bergstrom International Airport

American Airlines va publicar un comunicat informant que es va produir un "aldarull entre els passatgers". La Policia d'Austin va treure dos homes de l'avió després de l'arribada del vol a l'Austin-Bergstrom International Airport.

La policia no ha explicat si se'ls ha acusat d'algun càrrec. Un testimoni va dir que la baralla va començar "per un seient que no es va poder deixar de reclinar". Un altre passatger va relatar que els passatgers es van estar barallant durant l'hora i mitja de vol per un seient que estava reclinat. Quan l'avió va aterrar a Austin, els homes van començar a pegar-se.

Baralla a Lloret de Mar amb un apunyalament

Una altra baralla va tenir lloc dimarts a Lloret de Mar. Quatre homes d'origen subsaharià es van barallar al carrer de Carme de Lloret de Mar (Selva). A conseqüència de la baralla, un dels implicats va acabar apunyalat.

La Policia Local de Lloret de Mar ha informat que els homes es van barallar per un tema de drogues. Els homes són de nacionalitat senegalesa i italiana, i veïns del municipi. Gràcies a la investigació, els agents han pogut saber que alguns dels implicats són parents.

Un d'ells va atacar amb una arma blanca a un altre i el va ferir al pit i a les mans. En arribar allà, la policia va detenir un dels homes com a presumpte autor de la ganivetada. La investigació continua oberta per poder esbrinar les causes de la baralla.