La Policia Nacional busca un home que va fugir després de matar-ne un altre amb una barra de ferro en una baralla a Gandia, València.

Baralla a cops de barra de ferro

Aquesta nit de divendres, per volts de dos quarts de deu, dos homes van començar a barallar-se de forma violenta al costat d'un parc infantil de la zona residencial anomenada urbanització Kentucky, al costat de la platja de Gandia, València.

Policia València / Adolfo Senabre - Wikimedia Commons

Un home en mata un altre a la platja de Gandia després d'una baralla en la qual es va armar amb un pal de ferro amb què va partir el crani a la víctima / Wikimedia Commons

Segons avança el diari Levante, després d'una discussió verbal, un dels homes va amenaçar l'altre amb una barra de ferro, que en la seva defensa va agafar un pal de fusta.

Però l'agressor va guanyar la batalla i li va clavar un fort cop al cap amb la vara metàl·lica, provocant-lo una fractura cranial que li va produir la mort de forma gairebé instantània. La víctima es tracta d'un home de 40 anys i nacionalitat lituana.

Assassinat a la platja de Gandia

El cadàver va ser aixecat poc després de les onze de la nit després de ser examinat pel forense, mentre els agents de la Policia Científica recollien l'arma homicida i investigaven ocularment la zona.

Policia Científica / Europa Press

La Policia Científica va registrar el lloc i ara l'agressor escapat es troba en recerca i captura / Europa Press

L'agressor va fugir per la carretera i des d'aleshores està en recerca i captura.

Diversos testimonis el van veure fugir i han donat la descripció a la Policia Nacional, tot i que encara no ha estat localitzat.

Els pocs que el van veure van coincidir que vestia uns pantalons texans i sabatilles esportives de color verd.

En recerca i captura

El mateix mitjà citat també avança que, segons les primeres investigacions, ambdós residien de manera il·legal en un dels nombrosos xalets que hi ha en aquesta zona, al llarg del carrer de la Garceta Blanca​, una zona residencial de luxe que compta amb unes quinze cases propietat de bancs, que han estat embargades al llarg dels anys.

Tal com s'han anat quedant buits, alguns d'aquests habitatges han estat ocupats il·legalment, creant nombrosos conflictes, segons els veïns.