Els Mossos d'Esquadra investiguen una baralla que aquest dimecres al vespre s'ha desencadenat a l'avinguda de Catalunya de Tarragona, entre els carrers del Cronista Sessé i d'Antoni Rovira i Virgili. L'enfrontament, que sembla que es va iniciar a l'interior d'un bar, va acabar amb diverses persones ferides, diversos identificats i cap detingut.

La policia catalana va desplegar diversos efectius i va activar també unitats d'ordre públic, però quan van arribar a la zona ja no quedava ningú.

 

Armes blanques i pals

Els Mossos van ser alertats per diversos veïns, que van trucar al 112 avisant de la baralla entre dos grups de joves. Tal com es pot veure a les imatges de l'enfrontament, la baralla va ser amb armes blanques -una navalla-, pals i fins i tot un bat de beisbol.

Un dels ferits va haver de ser evacuat, ferit greu, a l'Hospital de Joan XXIII, però no es pateix per la seva vida. L'enfrontament també va destrossar part de la terrassa d'un bar de l'avinguda de Catalunya.

S'ha obert una investigació per aclarir els fets, amb les persones identificades, i saber què va motivar l'indici d'aquesta baralla multitudinària i molt violenta al centre de Tarragona.

Baralles a Tarragona

Tot i que la policia catalana creu que la baralla d'aquest dimecres està protagonitzat per persones diferents, tothom encara recorda l'enfrontament que fa poques setmanes es va registrar al bell mig de la plaça de la Font, davant de l'Ajuntament, entre dos grups de lladres de nacionalitat estrangera.

 

La baralla es va tancar sense ferits greus i amb dos detinguts, els dos de nacionalitat marroquina i amb un reguitzell d'antecedents per furts i robatoris.