Detenen dues noies a San Francisco per agredir i tossir a la cara al conductor de l'Uber en què viatjaven sense mascareta.

Nova baralla per la mascareta

El conductor, identificat com Subhakar Khadka, havia recollit a tres passatgeres la tarda del 7 de març, però quan va veure que una de les noies no portava posada la mascareta, els va dir que no continuaria a menys que totes la portessin.

Llavors "es va produir un altercat", ha explicat el Departament de Policia de San Francisco en un comunicat.

A les imatges es pot veure com una noia tus sobre el conductor mentre l'insulta. Una altra s'abaixa la mascareta i riu: "tinc coronavirus".

El conductor es va negar a continuar el viatge i la situació es va agreujar. La passatgera que inicialment havia tossit a sobre del conductor va agafar-li el mòbil i es va treure la mascareta. Les altres continuaven cridant i insultant.

Ataquen un conductor d'Uber i li tussen a la cara

De les tres noies, la policia de Las Vegas en va detenir dues.

Una d'elles, informen els mitjans de l'àrea es diu Malaysia King, de 24 anys, que ara s'enfronta a càrrecs d'assalt i agressió, conspiració, així com de violar el codi de salut i seguretat per atacar el conductor d'Uber.

Finalment, Khadka va recuperar el seu telèfon mòbil, però una altra passatgera va ruixar amb "el que es creu que és gas pebre" l'automòbil a través d'una finestra oberta després de sortir del vehicle, segons la policia.

Coche mascarilla / Archivo Europa Press

L'altercat es va desencadenar quan el conductor va demanar les noies que es posessin la mascareta / Arxiu Europa Press

Per aquest motiu, la víctima no ha pogut seguir treballant com a conductor perquè treure el gas pebre del vehicle és un procés car i complex que fa el cotxe insegur per als passatgers.

El vídeo, que s'ha fet viral, va motivar una campanya de recaptació de fons a la plataforma GoFundMe iniciada per un usuari d'internet que vol ajudar el conductor a pagar la reparació i a mantenir-se mentre no pugui treballar.