La Policia Nacional ha detingut a Espinardo (Múrcia) un home de 58 anys per ferir presumptament amb un ganivet tres membres de la seva família, segons van informar fonts policials consultades per Europa Press.

Baralla familiar violenta

Els fets van tenir lloc cap a les 20.50 hores d'aquest dimecres en un immoble de dues plantes ubicat al carrer Colom de la pedania murciana.

Pel que sembla, a l'habitatge resideixen la propietària, de 79 anys, amb els seus dos fills, les esposes d'aquests i diversos nets. Un dels fills va amenaçar i va agredir presumptament una nora de la dona, de 48 anys, i a dos nets, ambdós majors d'edat.

Les víctimes, que presentaven ferides que no eren greus, van ser ateses al lloc i posteriorment evacuades en una ambulància fins a l'hospital Morales Meseguer, a la capital murciana.

Després de la detenció del presumpte autor dels fets, els agents desplegats van trobar a l'interior de l'habitatge unes 120 plantes de marihuana, per la qual cosa el Grup d'Estupefaents de la Policia Nacional s'ha fet càrrec de la investigació.

A presó un 'camell' per 4 trets a un client que fugia a Alacant

Agents de la Policia Nacional han detingut un presumpte narcotraficant de 22 anys acusat d'intentar matar un comprador de droga que suposadament va disparar fins a quatre vegades per l'esquena quan aquest el client fugia després d'una baralla en el transcurs d'una venda d'estupefaents.

Pistola Alacant / Policia Nacional

Pistola Alacant / Policia Nacional

Pel que sembla, la quantitat de substància que li va lliurar l'ara detingut a la víctima i presumpte comprador no es corresponia amb els diners entregats, fet que va iniciar una disputa verbal que va derivar en una lleu baralla entre ambdós, en la qual van intervenir dues persones més que realitzaven tasques de vigilància i seguretat.

Va ser llavors quan el detingut, que compta amb múltiples antecedents per delictes violents contra les persones malgrat la seva curta edat, es va dirigir cap al seu vehicle i de l'interior va extreure una pistola semiautomàtica d'un lloc ocult que els agents van descobrir posteriorment.