Enxampen un avi de 88 anys conduint a 191 km/h a Estrasburg, França. Quan els agents li han preguntat per què conduïa tan ràpidament, ha dit que era perquè "feia tard a la vacunació".

Avi de 88 anys conduint a 110 km/h a Estrasburg

Els fets van passar el dijous en una carretera a prop de Bischoffsheim, un petit poble d'Estrasburg, segons informa la Policia francesa en un comunicat a Facebook.

Policía Francia / David Monniaux

Detenen un avi de 88 anys per conduir a 191 km/h en un poble d'Estrasburg (França) perquè "feia tard a la vacunació contra el coronavirus" / David Monniaux

Carretera limitada a 110 km/h

L'avi de 88 anys estava conduint a 191 km/h per una carretera limitada a 110 km/h. Uns policies que estaven a la zona, el van perseguir durant quilòmetres per la carretera i, el conductor, en comptes d'aturar-se, va fugir de la policia durant molts quilòmetres.

S'havia de vacunar contra la Covid i "feia tard"

Finalment, el van aconseguir detenir i, quan li van preguntar per què estava conduint tan ràpidament, per surrealista que sembli, l'home els va respondre que s'havia de vacunar contra la Covid-19 i que "feia tard".

Retirada del carnet de conduir

Els agents no donaven crèdit a l'excusa que els havia dit l'avi i el van detenir per un delicte contra la seguretat viària. Per si no fos poc, també li van retirar el carnet de conduir durant sis mesos i li van retirar el cotxe.

Manos anciano / Piqsels

L'avi ha estat detingut a Bischoffsheim i s'enfronta a un delicte contra la seguretat viària per no respectar les limitacions de velocidad  / Piqsels

No respectava les limitacions de velocitat

"S'han de respectar sempre les limitacions de velocitat, fins i tot quan tens més de 60 anys de carnet de conduir", expliquen els agents a les xarxes socials.  El detingut haurà de passar a disposició judicial i es podria enfrontar a sancions econòmiques molt altes i, fins i tot, penes de presó.