Greu atropellament, suposadament, intencionat a Lloret de Mar (Selva). Un home ha estat envestit per un cotxe aquest dimarts de matinada, poc després de les tres, mentre caminava per l'avinguda Just Marlés del municipi gironí. La víctima, però, no va ser només colpejada pel vehicle, sinó que el conductor la va portar sobre el capó durant més de 200 metres, fins que l'automòbil es va encastar amb els pivots que hi ha al carrer de Ponent de la localitat de la Selva i l'home va quedar inconscient i ferit al terra.

La víctima va quedar inconscient a la via, segons ha avançat Lloret Gaceta, i l'atropellament hauria estat intencionat i a gran velocitat, fins que va xocar amb els pivots que hi ha al carrer Ponent de Lloret de Mar. Diverses persones es van acostar per veure què estava passant i van intentar socórrer l'home, envestit durant més de 200 metres sobre el cotxe. Poc després, dues patrulles de la Policia Local de Lloret van arribar al lloc i van detenir el conductor del vehicle, que havia estat retingut per diversos testimonis que van presenciar el sinistre.

Detenen el conductor i l'home atropellat està ferit crític a l'hospital

La Policia Local de Lloret de Mar va detenir el conductor que, segons han apuntat diversos testimonis al mitjà citat, presentava símptomes evidents d'embriaguesa. Aquest punt, però, no ha estat confirmat. La víctima, inconscient al terra del carrer Ponent del municipi, va ser traslladada ferida crítica a l'Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona pels facultatius sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Ara per ara, l'evolució del pacient es desconeix, només se sap que es troba a la Unitat de Cures Intensives (UCI) del centre hospitalari. Fins al lloc dels fets també es van adreçar els Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del SEM.