Atraquen una joieria de l'elitista barri de Salamanca de Madrid: el propietari ha resultat ferit de gravetat a causa d'un tret. L'assaltant ha retingut ostatges a l'interior de l'establiment i un policia també ha resultat ferit.

Atracament a punta de pistola en una joieria de Madrid

Els fets han passat aquest dimarts al migdia a la joieria L'Ermitatge del carrer Ayala del barri de Salamanca de Madrid i s'ha produït un tiroteig i, segons avança l'ABC, l'atracador ha fet una presa d'ostatges. El propietari de la botiga, el Javier, ha resultat ferit de gravetat a causa d'un tret i s'hauria resistit i hauria intentat impedir la sortida de l'atracador de l'establiment.

L'atracador ja ha estat detingut

A més, un altre policia, també ha resultat ferit per un resquill de bala, però en aquest cas, afortunadament, de manera lleu. La zona on han passat els fets ha estat acordonada i l'atracador ja ha estat detingut.

Policia amb restes de sang a la cara

Tal com es pot veure al vídeo, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, la zona propera al lloc dels fets està completament acordonada per la Policia i es pot apreciar un agent amb restes de sang a la cara.

 

Tiroteig al barri de Salamanca de Madrid

La Policia Nacional ha fet una piulada explicant els fets: "Detingut el presumpte autor del tiroteig que s'ha produït en una joieria del carrer Ayala de Madrid. Hi ha dos ferits, un dels treballadors de l'establiment ha estat atès pel SAMUR i un policia ferit pels resquills", explica la publicació.

Els agents han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets i el detingut es podria enfrontar a sancions econòmiques elevades i fins i tot penes de presó per atracar una joieria i ferir de bala un policia i el propietari de la botiga.