Un home de 32 anys apunyala mortalment la mare i el tiet a casa seva a Los Angeles. La dona feia una videotrucada de feina per Zoom i els seus companys van presenciar el crim.

Assassinat per Zoom a Califòrnia

El 22 de març, Robert Anderson Cotton va apunyalar presumptament la seva mare Carol Brown, de 67 anys, i el seu oncle Kenneth Preston, de 69, a la casa que compartien al sud de Califòrnia.

Un dels companys de feina de Brown va presenciar els atacs mentre estava en una trucada de Zoom amb ella.

Inicialment, el company i la seva dona, van presenciar com el germà de Brown, Kenneth Preston, era arrossegat cap a fora de la casa per un altre home, on el va atacar i va clavar diverses punyalades amb un ganivet que li van ocasionar la mort.

Després, l'agressor va tornar a la casa a la recerca de la dona i la va assassinar de la mateixa manera.

Mata la seva mare i el tiet amb un ganivet

"Aquest és un cas horrible en què els companys de treball de la mare van presenciar part de l'atac mentre estaven en una trucada de Zoom i van trucar a les autoritats", va dir el fiscal de districte George Gascón en un comunicat de premsa. No van arribar a temps.

Ataque chica cuchillo

Assassina la mare i el tiet amb un ganivet a Califòrnia mentre feien una videotrucada de Zoom: els companys ho van veure tot / Arxiu

Brown va ser membre docent de la universitat Pasadena City College durant més de 14 anys, segons les seves xarxes socials.

Més recentment, va exercir com a coordinadora d'un programa propi. "Tants records sobre Carol i l'increïble treball que va fer amb tants dels nostres estudiants i l'increïble esperit que tenia que era tan positiu, edificant i útil", va dir a KCAL9 la Dra. Cynthia Olivera, vicepresidenta de serveis estudiantils.

Professora universitària molt estimada

Dionne Shelter, ex estudiant i actual empleada de la universitat, recordava que Brown sempre feia que els estudiants se sentissin com a casa durant el seu temps a la universitat.

"Honestament, em sento tan desconsolada, em sento tan trist", va dir. "Quan no t'importa d'on ve algú, com es veu, com pot olorar o el que sigui, i el tractes com si fos igual que tu, això és el que feia ella".

Les autoritats encara no han identificat el motiu dels atacs i Cotton està detingut amb una fiança de 4 milions de dòlars.

S'enfronta ara a dos càrrecs d'assassinat després d'utilitzar un ganivet per matar els dos familiars.