Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una dona que va aparèixer sense vida aquest dimarts, 6 d'abril, en un pis de l'avinguda del Mar, de Miami Platja, al terme municipal de Mont-roig del Camp (Baix Camp).

Troben el cadàver d'una dona a Miami Platja

El cadàver de la dona va ser descobert per una treballadora de la llar que aquest dimarts, després dels dies festius de Setmana Santa, va tornar a la feina. Quan va accedir a l'immoble va trobar el cos sense vida de la dona, de mitjana edat, i va trucar al 112.

Sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), agents de la Policia Local de Mont-roig del Camp i els Mossos d'Esquadra es van dirigir al lloc dels fets, però res es va poder fer per salvar la vida. Feia dies que la dona estava morta.

La dona vivia amb la seva parella

La dona vivia amb la seva parella, un fet que va fer encendre totes les alarmes. La posició amb la qual va ser trobada la dona pels agents de la policia van fer pensar que es podria tractar d'un homicidi, però les investigacions policials que es van fer al mateix lloc dels fets i que han confirmat les primeres proves pericials ho han descartat i es creu que es tracta d'una mort biològica.

Es dóna el cas, però, que la dona morta i la seva parella, patien un trastorn psiquiàtric, un fet que encara ha complicat més poder aclarir el cas.

Els veïns no van ajudar a posar pau. Segons han explicat fonts policials, tot i no tenir cap argument o prova contra l'home, alguns veïns van assegurar als Mossos que podia ser l'autor del crim. I no només això, fins i tot van difondre per les xarxes socials que s'havia produït un crim en aquesta concorreguda avinguda de Miami Platja.

Dies morta a casa

El cadàver de la dona feia dies que estava mort, segons les informacions forenses. L'home no va alertar ni a cap metge ni tampoc a la policia, i no va ser fins que la dona que neteja la casa de la parella va entrar que no es va trobar el cadàver.

L'autòpsia haurà de confirmar que no es tracta d'un crim i també haurà de posar llum a la sota concreta de la mort de la dona, que podria ser fins i tot de la setmana passada, abans dels dies festius de Setmana Santa. Un ensurt més en una zona del Camp de Tarragona acostumada als successos.