Sergio Ramos és un dels millors defenses de tots els temps. Actualment, està en la recta final de la seva recuperació i tot apunta que podrà debutar amb el seu nou equip, el Paris Saint-Germain de Leo Messi, en els pròxims partits.

El sevillà no va renovar el seu contracte amb el Reial Madrid i va deixar la capital espanyola per jugar en el PSG. Unes setmanes més tard es va saber que ho faria al costat de  Leo Messi, tot i això ha passat per diversos problemes físics des de finals de la temporada passada i no ha pogut jugar amb el seu nou equip encara.

L'andalús és una persona polifacètica, tots coneixen les seves aptituds com a esportista d'elit, però també s'ha animat a cantar, una altra de les seves grans passions. Ha aconseguit amassar una gran fortuna i continua immers en molts negocis.

La fortuna de Sergio Ramos

El sou de Sergio Ramos en el Reial Madrid era d'uns 12 milions d'euros nets anuals. Fa unes setmanes els companys de Football Leaks van publicar el seu contracte amb el PSG i actualment cobra prop de 6 milions per temporada.

Tot i això, els grans futbolistes no guanyen diners únicament amb els seus contractes esportius. Les grans marques s'hi barallen per ells i aconsegueixen augmentar la seva fortuna gràcies a la publicitat. A Ramos li patrocinen marques com Nike i Amazon, que va fer un documental sobre la seva vida.

Sergio Ramos EP (1)

Ramos al costat de Leo Messi / Europa Press

També és habitual que els esportistes apostin per altres negocis que poden generar diners per a la seva vida després de la seva carrera. Molts opten per restaurants o hotels i d'altres s'enfoquen en inversions poc convencionals.

Els negocis de Sergio Ramos

L'excapità del Reial Madrid va tenir un moment complicat en l'àmbit econòmic. La seva empresa Seremos 32 SL, fundada el 2004, va invertir en la compra de terrenys juntament amb Eroski per a unes noves construccions en el que anava a ser un nou barri de Madrid, Los Berrocales, Al defensa no li va anar bé i es calcula que va perdre prop de 40 milions d'euros.

No han estat les úniques inversions en immobles per part de la família Ramos. Han comprat moltes gasolineres, un pàrquing a Marbella i un centre comercial que encara no s'ha acabat de construir a Sevilla. El futbolista ja no gestiona aquest últim, però va aconseguir vendre la seva participació guanyant una quantitat molt superior a la invertida.

Sergio Ramos és un apassionat dels cavalls i té una eugada anomenada SR4. En ella es dedica a vendre animals per vendre'ls i fer-los competir en diferents certàmens. Algunes de les eugues venudes per Ramos han aconseguit guanyar molts premis i el sevillà ha aconseguit amassar una fortuna gràcies a aquest negoci.

El sevillà és un apassionat de l'art modern. Ha comprat una quantitat important d'obres d'art per confeccionar la 'Sergio Ramos Collection', el de Camas ha admès que es tracta d'una inversió, però també compra per gust personal.