El centre de Tarragona és un polvorí. Fa setmanes que els veïns ho avisen i avui s'ha tornat a demostrar. Un enfrontament entre joves ha acabat amb un ferit greu per una ganivetada al coll. El jove ha hagut de ser traslladat d'urgència pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital Joan XXIII.

Un ferit greu per una ganivetada al coll en una baralla a Tarragona

L'enfrontament s'ha iniciat al centre de la ciutat. Segons l'incident de Mossos d'Esquadra, la baralla ha arrencat a tocar de la plaça de la Font i un dels joves implicats ha clavat una ganivetada al coll d'un altre dels joves que ha participat en la baralla. El jove ha quedat malferit fins que han arribat efectius del SEM i també diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

Segons ha pogut saber ElCaso.cat la víctima i l'agressor eren coneguts i l'home, tot i que ferit greu, ha pogut facilitar la descripció i la informació d'on podia amagar-se el seu atacant, que s'ha escapat després de l'apunyalament.

Els Mossos i la policia de la ciutat han desplegat diversos agents per trobar-lo. A hores d'ara, i segons fonts policials, encara no s'ha pogut detenir.

Els Mossos busquen l'autor de la ganivetada

Es busca un noi jove de nacionalitat estrangera vinculat, segons la policia, a robatoris i furts en aquesta zona de Tarragona.

En la baralla hi ha intervingut una desena de persones i s'assembla a la que fa poques setmanes també es va registrar al centre de la ciutat, al bell mig de la plaça de la Font -on hi ha l'Ajutament de Tarragona.

En aquell moment, sense ferits greus, els Mossos d'Esquadra van detenir dos joves, que viuen en cases ocupades al centre de la ciutat i que tenen antecedents per robatoris, per la seva implicació en l'enfrontament.