Un individu va ser arrestat ahir a la nit a Rímini (nord d'Itàlia) després d'acoltellar cinc persones, inclòs un nen que es troba molt greu, a les que va atacar quan se li va demanar que mostrés el bitllet de l'autobús de línia en el qual viatjava, informen mitjans locals.

Va apunyalar al coll un nen de 6 anys

El detingut és un somali de 26 anys, que viatjava sense bitllet i quan dues inspectores li van demanar que l'ensenyés, es va abalançar sobre elles i els va ferir, a una al coll i a una altra a l'espatlla, mentre cridava frases sense sentit.

Després, el conductor va obrir la porta de l'autobús i l'acusat va escapar fins al passeig marítim, on va amenaçar diversos conductors i va ferir unes altres tres persones, inclòs el nen, de 6 anys, també al coll i que va arribar en condicions molt greus a l'Hospital de Rimini.

Finalment va ser arrestat, després d'una llarga fugida, acusat d'intent d'assassinat, lesions i robatori, segons les mateixes fonts.

Detingut / GatoDesing

Detingut / GatoDesing

Després de les primeres investigacions, no han aparegut elements que vinculin al detingut, sense antecedents, amb ambients terroristes o extremistes, i ara s'intenta conèixer el mòbil de l'atacant.

L'arrestat, que vivia en una instal·lació de la Creu Roja, havia manifestat una personalitat violenta i agressiva, segons alguns testimonis, i no es descarta que estigués sota els efectes de les drogues quan van succeir els fets.

Portava a Itàlia uns mesos i havia sol·licitat l'estatut de refugiat.

Jutjada per estafa la falsa neta de Franco i hereva del Rei emèrit

Ana María Bea Jiménez, "una estafadora històrica" que en part dels seus cops es guanyava la confiança del seu cercle fent-se passar per una hereva milionària del Rei emèrit, Joan Carles I, o per una neta de Franco, serà jutjada el proper març a Almeria per un nou cas d'estafa pel qual s'enfronta a una pena de dos anys i mig de presó.

El Ministeri Públic apunta que, d'aquesta forma, haurien aconseguit estafar més de 30.000 euros a particulars recentment. De tota manera, compta amb un llarg historial que elevaria la suma de fortuna estafada.

Ana María Bea / Atresmedia

Ana María Bea / Atresmedia

"Aquesta dona que pateix una minusvalidesa física per la qual necessita fer ús de cadira de rodes i és dependent es feia passar per filla il·legítima del Rei Emèrit, es guanyava l'estimació i la compassió dels seus amics i coneguts per captar les seves víctimes, a qui els explicava que és hereva de grans fortunes. Portava un alt tren de vida i comptava amb més de quinze empleats que exercien tota mena de serveis personals per a ella", segons ha informat la Guàrdia Civil.

Una vegada obtinguts aquests diners, els hauria incorporat al seu patrimoni i hauria desaparegut sense tornar a comunicar-se amb els supòsits estafats. A l'estil Rey emèrit.