Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir a la tarda a Salt, al Gironès, una dona, de 34 anys i nacionalitat espanyola, que dies abans havia lligat, en un celobert, la seva companya de pis. Totes dues vivien en un pis de Santa Coloma de Farners, a la Selva, tutelat per la Generalitat per acollir a dones víctimes de violència de gènere. La víctima té 45 anys i nacionalitat espanyola. 

Ahir a dos quarts d'onze els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de la policia catalana que havien sabut que en el celobert d'aquest pis hi havia una dona retinguda, lligada, i van accedir-hi per alliberar-la. La dona, segons ha pogut saber ElCaso.cat, feia dies que estava lligada allà i estava, fins i tot, desnodrida. Els Mossos d'Esquadra van identificar a les dues dones i l'agressora va poder ser arrestada, a la tarda, a Salt, quan va anar-se'n a visitar al metge amb un dels seus fills. Ara mateix es desconeix quin va ser el mòbil d'aquesta retenció i també els dies exactes que feia que la dona estava captiva al celobert del pis que compartien elles dues i els respectius fills menors d'edat.

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir la tarda la dona acusada de detenció il·legal, lesions, amenaces, tracte vexatori i també de furt, ja que segons les investigacions policials, li va robar targetes de crèdit i també el mòbil a la víctima. La Unitat d'Investigació de la comissaria de Santa Coloma de Farners ha assumit el cas a l'espera de poder aclarir què hi ha darrere d'aquest segrest.

La víctima, fora de perill

La dona retinguda està fora de perill tot i que va haver de ser atesa per sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) en presentar desnutrició i ferides lleus fruit de la immobilització que, suposadament, la seva companya de pis va fer-li. La dona va poder explicar a la policia els fets, i per això va poder ser arrestada a la tarda a Salt, al Gironès.