Apareix el cadàver d'un home en un incendi a Neda, A Coruña, que portava dies morts al seu habitatge de l'avinguda Xuvia. A falta de l'autòpsia, s'investiguen les causes i circumstàncies de la seva mort.

Apareix un cadàver en una casa incendiada de Neda

Aquest dimarts, els Bombers de Ferrol han rebut una trucada cap a la una del migdia, alertant d'un incendi en un habitatge situat en el número 33 de l'avinguda de Xuvia, a la localitat gallega de Neda, A Coruña.

Durant l'extinció de les flames, que no se sap com es van originar, els bombers van trobar a l'interior de la casa el cos sense vida d'un home de 43 anys.

A simple vista no presentava signes de violència, però el cadàver es trobava en avançat estat de descomposició, per la qual cosa es va poder saber que feia diversos dies que estava mort.

Mort durant dies i en estat de descomposició

El cos va ser traslladat a l'Hospital Juan Cardona de Ferrol per realitzar-li una autòpsia i poder determinar les causes de la seva mort.

Segons ha transcendit, l'home vivia sol en aquest habitatge després de la mort dels seus pares, amb els que vivia.

Els veïns també van assegurar que l'home trobat havia estat el protagonista de diversos aldarulls a l'edifici a causa de la seva drogodependència.

Hospital Juan Cardona Ferrol / Google Maps

Feia dies que l'home estava mort quan va ser trobat en l'incendi i el seu cos estava en avançat estat de descomposició / Wikimedia Commons

A més, a causa de la pandèmia, el mort passava molt temps dins de casa seva i sortia a l'exterior en escasses ocasions i de forma esporàdica.

L'home havia nascut a l'Uruguai i feia molts anys que residia a la comarca de Ferrolterra. A falta de la realització de l'autòpsia, tot apunta a una mort natural.