Els Mossos d’Esquadra investiguen la troballa d'un cadàver semienterrat als baixos d'un bloc de pisos ocupat del carrer de l'Església, número 7, a Valls, a la capital de l'Alt Camp. Aquesta tarda, la policia ha trobat el cadàver, que sembla ser d'un home de nacionalitat espanyola i de 45 anys. Havia desaparegut feia temps, segons les primeres informacions. El cos, que ha aparegut aquest dimarts cap a un quart de sis de la tarda, estava en avançat estat de descomposició. La policia catalana ha detingut un jove de 23 anys com a presumpte implicat en el crim. Aquest dimecres (22 de març) al matí els Mossos han detingut una segona persona relacionada amb el crim, un home de 30 anys, que està a l'espera de passar a disposició judicial. 

Agents dels Mossos d'Esquadra investigant la mort d'una persona al carrer de l'Església de Valls / ACN
Agents dels Mossos d'Esquadra investigant la mort d'una persona al carrer de l'Església de Valls / ACN

El cos presenta signes de violència, segons ha pogut saber ElCaso.cat. El cas l’ha assumit l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) del Camp de Tarragona. Aquest bloc és un punt habitual de persones amb antecedents i amb problemes amb les drogues. Tanmateix, encara no ha transcendit si existeix una vinculació entre el cadàver de l'home trobat amb signes evidents de violència i el fet que hagi aparegut en un ambient amb substàncies estupefaents.

Detenció i investigació en marxa

El carrer en qüestió, al centre de la capital de l'Alt Camp, ha estat tallat mentre s'esperava que el jutge de guàrdia fes l'aixecament del cadàver, i els investigadors dels Mossos d'Esquadra han analitzat la zona per aclarir si els baixos d'aquest bloc és el lloc del crim o només on s'havia volgut amagar el cadàver. Això, pel que sembla, ha portat a la detenció del jove de 23 anys i de l'altre home, de 30, presumptament relacionats amb la mort violenta de l'home de 45 anys al carrer de l'Església.

Tot sembla indicar que aquest home és de nacionalitat espanyola. Però en ser un lloc amb molta gent de pas, això obliga als Mossos d'Esquadra a fer les proves pertinents per a poder-lo identificar correctament i esclarir la causa, així com les motivacions, de la mort. La investigació continua oberta.