Ángel Tous, un dels participants de la segona edició del reality show Gran Hermano i coprotagonista del primer casament sortida del programa, es va allunyar dels focus fa anys. Tanmateix, va tornar a ser famós, aquesta vegada per un acte heroic al Japó.

Ángel Tous i Sabrina Mahi, el casament de 'Gran Hermano' 2

Va ser l'any 2001 quan va començar l'edició revolucionària, en la qual participava Tous juntament amb altres personalitats com Fayna Bethencourt o Marta López. Tot i això, el més important per a aquesta història era el de Sabrina Mahi.

Des del principi, la complicitat entre l'Àngel i la Sabrina va fer parlar, a més dels escàndols morbosos que se solen donar amb parelles formades dins de la casa, que de vegades suposen infidelitats i conflictes amb amistats.

Més enllà del coqueteig i de les bromes, la parella es va enamorar a la casa de Guadix de la Sierra, d'on va sortir la Sabrina guanyadora no només del premi, sinó també de l'afecte del públic i del cor de Tous, germà de l'actor Alejandro Tous.

Tot es va fundar en la clandestinitat sota la mirada del súper, però les anècdotes van passar a ser serioses i la malaguenya i l'alacantí van forjar una sòlida relació en la vida real.

Divorci i gir radical en la vida de l'Ángel

Tant es va refermar que després de conviure en el programa diversos mesos, van fer un pas més i es van casar, convertint-se en el primer casament entre dos participants de Gran Hermano. La cerimònia es va celebrar el 26 d'abril de l'any 2003, i van acudir centenars de persones anònimes, que van esperar a la sortida de l'església.

Malgrat intentar mantenir el matrimoni de forma discreta, el romanticisme es va acabar i va desembocar en divorci. La ruptura, inesperada i de cop, va arribar després de set anys, el 2010, per part de la Sabrina. De la vida en comú va néixer un nen i un afecte amb què han aconseguit mantenir un vincle cordial.

Segons van comptar en el seu moment, va ser la convivència la que va acabar amb la passió i els va convertir en simples companys de pis. Ella va tornar a la televisió després de deu anys desapareguda per detallar el final de la relació amb l'Ángel: "Vaig ser jo qui va prendre la decisió perquè anàvem per camins diferents".

Heroi al Japó reconegut per la Guàrdia Civil

Per la seva part, Tous mai no va tornar al focus mediàtic i va fer un gir radical a la seva vida, de la qual es coneix molt poc i majorment a través del seu germà, el conegut actor Alejandro Tous, que va ser parella de l'actriu de La casa de papel Esther Acebo.

L'intèrpret va compartir, per exemple, que l'exconcursant havia rebut una distinció honorífica de la Guàrdia Civil per ser excel·lent en "el compliment de les seves obligacions personals i professionals. O com diem a casa: Per ser un heroi! Enhorabona, Àngel! I ves amb compte!!", publicava al costat d'una foto en la qual surten els dos.

Alejandro i Ángel Tous / RRSS

Alejandro i Ángel Tous / RRSS

I, tal com s'ha descobert més recentment, el reconeixement va ser provocat per una història curiosa.

L'Àngel, que feia anys que es dedicava a ser policia local, va protagonitzar un acte heroic estant de vacances al Japó amb la seva xicota, Lisa Jane. La parella es trobava a la muntanya Fuji quan va començar a sentir uns crits mentre descendien.

Salvar un nen estant de vacances

Provenien d'un nen ferit, que l'Ángel es va encarregar de transportar fins a un lloc segur per poder ser atès. A part de la satisfacció personal i de l'alegria de la família, les felicitacions oficials van arribar de tot arreu.

De fet, l'Ajuntament d'Altea va arribar a rebre la felicitació de l'ambaixador d'Espanya al Japó, Gonzalo de Benito, que donava "el reconeixement manifestat per la ciutat de Gotemba, en la Prefectura de Shizouka, a Ángel Tous García, que va rescatar durant el seu descens de la muntanya Fuji a un nen que es trobava en dificultats".

Actualment, el que fou participant del reality exerceix al seu Alacant natal com a policia local i es diu que té un fill amb la seva parella actual, que continua sent Lisa Jane.