Moments de màxima tensió els que aquest dissabte s'han viscut en un restaurant xinès de la ronda de Sant Pere de Barcelona, a la Dreta de l'Eixample, molt a prop de l'Arc del Triomf. Minuts després de les tres de la tarda, un home, de nacionalitat espanyola i amb diversos antecedents, ha entrat a l'establiment de restauració i ha començat a menjar les restes dels plats de la gent. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, diverses persones li han cridat l'atenció, però l'home ha agafat un ganivet i ha començat a amenaçar amb ell tothom qui li recriminava l'acció, especialment un client i un dels propietaris del local.

Els treballadors del restaurant han alertat dels fets als Mossos d'Esquadra, que hi han enviat diverses patrulles. Abans de l'arribada de la policia catalana, però, l'home ha marxat corrent de l'establiment. S'ha dirigit cap al carrer d'Alí Bei, just al darrere del restaurant, on s'ha ficat dins del cotxe d'una persona a qui no coneixia de res amenaçant-lo amb el ganivet. El propietari del vehicle, en veure'l amb una actitud nerviosa i amb l'arma blanca a la mà, l'ha deixat entrar per por que el pogués apunyalar i ferir-lo.

S'ha resistit violentament a la detenció dels Mossos

Els agents dels Mossos desplaçats fins al lloc han començat a buscar l'home per la zona i l'han trobat amagat a la part del darrere del cotxe, intentant sense èxit que no el descobrissin. En adonar-se de la presència policial, l'individu s'ha negat a sortir del vehicle. Els policies han vist com l'home, en un estat molt agitat, amagava el ganivet en una de les portes de darrere. Quan ja era desarmat, l'han aconseguit treure del cotxe i l'han immobilitzat. Finalment, després de resistir-se de manera violenta i intentar atacar els agents, ha acabat detingut. Se l'acusa d'un delicte d'amenaces amb arma blanca a la via pública.