Cristiano Ronaldo és una de les icones esportives més grans en l'actualitat. El futbolista del Manchester United és una persona summament mediàtica que és capaç de generar grans quantitats de diners a través de la publicitat i les xarxes socials.

En l'actualitat les xarxes socials són tan importants com els grans mitjans tradicionals. Es mouen quantitats enormes de diners a través d'elles i de diferents formes. Les grans marques s'interessen en les persones que tenen molts seguidors i, per tant, més abast comercial.

De fet, segons alguns mitjans especialitzats, el futbolista portuguès guanya més diners a través de les seves xarxes socials que amb el seu contracte professional amb el Manchester United. I no seria una cosa estranya, ja que Cristiano Ronaldo és la persona que té més seguidors del món a la xarxa social Instagram, una de les més importants en l'actualitat.

Les dades de Cristiano a Instagram

El portuguès té més de 378 milions de seguidors a Instagram. És, de llarg, la persona més popular d'aquesta xarxa social i el seu abast és tremend. De fet, supera per uns 100 milions de seguidors la segona persona més popular, l'actor The Rock.

Algunes de les publicacions de Cristiano en el seu compte d'Instagram són personals, fotos dels seus partits amb el Manchester United o la selecció portuguesa, imatges o vídeos de la seva família o dels seus viatges. Encara que també n'hi ha algunes que són amb finalitats comercials, les grans marques paguen Cristiano perquè promocioni un producte a través dels seus perfils a les xarxes socials.

captura bé

Perfil de Cristià / Instagram

El portal especialitzat Hopper HQ explica que Cristiano Ronaldo guanya una quantitat astronòmica per cada una de les seves publicacions a Instagram, concretament 1.35 milions d'euros. Si tenim en compte el nombre de publicacions que puja el portuguès estaríem parlant d'una quantitat anual propera als 40 milions d'euros.

Les grans marques volen que els seus productes siguin coneguts pel major nombre de persones i apostar per Cristiano Ronaldo és una assegurança per aconseguir-ho.

La nova etapa de Cristiano Ronaldo

Aquest estiu Cristiano Ronaldo va decidir tornar al Manchester United, la que havia estat la seva casa fins i tot que el 2009 va fitxar pel Reial Madrid. El retorn del davanter a la Premier League ha estat fantàstica, s'ha convertit en el jugador més important de l'equip i sembla que no ha necessitat tornar a adaptar-se al futbol anglès.

Ha aconseguit que el seu equip es classifiqui per als vuitens de final de la Champions League i jugarà contra l'Atlètic de Madrid en un duel que recorda als molts partits que va jugar el portuguès contra l'equip de Diego Simeone.

Aquesta temporada ha anotat 7 gols en la Premier League en els 11 partits que ha jugat en la Premier League. A Champions League els seus registres són molt bons també, 6 gols en els 5 partits que ha disputat en la fase de grups.