Alerta sanitària a Catalunya: retiren un popular pa de motlle del supermercat perquè és molt perillós per la salut.

Plàstic a l'interior de totes les llesques del pa de motlle

Atenció perquè ha aparegut una gran quantitat de plàstic blanc a l'interior de cada llesca. Les xarxes socials van plenes de comentaris i imatges. De fet ha estat la cantant i actriu, Cris Moné, qui ha alertat de la troballa a l'interior d'aquest producte a través de TikTok.

Alerta pan de molde Aldi con plástico / TikTok Cris Moné

L'actriu i cantant Cris Moné ha publicat un vídeo a TikTok on es veu el plàstic a l'interior de les llesques d'aquest pa de motlle /  TikTok Cris Moné

"Vais a flipar! Mirad, hay plástico dentro y está en todos los panes" 

Cris Moné ha gravat un vídeo ensenyant el plàstic que hi ha a l'interior de cada llesca. !Poca broma! "!Vais a flipar! Mirad, hay plástico dentro y hemos visto que está en todos los panes. ¿Qué es esto, por favor, Dios? Es como una malla o algo así. Estoy flipando. Sergio se ha comido dos rebanadas y no se ha dado cuenta hasta que lo he visto yo", explica l'actriu i cantant en aquest vídeo que podeu veure a continuació:

La cadena de supermercats Aldi ha admès el problema i ha retirat els lots del pa sense crosta 'El Horno de Aldi'. Va trobar de seguida el lot afectat: L-1202S21 20A amb data de caducitat 12/01/21 del proveïdor Pimad. Qualsevol persona que el tingui a casa pot anar al supermercat Aldi i li tornaran els diners. 

Respuesta Aldi a la alerta sanitaria de su pan de molde / Twitter

La resposta d'Aldi ha estat immediata i assegura que ha retirat el lot afectat / Twitter

Els últims dies, però, s'han vist cartells en alguns establiments de la cadena advertint que "el producte no compleix amb els nostres estàndars de qualitat", segons publica ABC de Sevilla. El diari explica, també, que Aldi ha començat a retirar dels seus lineals de Còrdova els paquets del pa de motlle afectat.

Alerta sanitaria pan de molde sin corteza Aldi / TikTok Cris Moné

Aquest és el paquet de pa de motlle amb plàstic que ha comprat l'actriu i cantant, Cris Moné / TikTok Cris Moné

La notícia de l'ABC ha estat publicada el 17 de gener, per tant cinc dies més tard de la data de caducitat del lot afectat que, recordem-ho, és 12/01/2021.

Alerta per un conegut ketchup del súper

Els últims dies també ha estat notícia una alerta sanitària per un conegut ketchup que es ven als supermercats de Catalunya i que pot ser molt perillós per la salut.