Aquest dimarts el vespre un noi de 21 anys va ser apunyalat al coll al centre de Tarragona, una ciutat convertida en un polvorí amb enfrontaments violents entre grups de presumptes lladres.

El jove que va ser agredit, i que tot i que molt greu està estable a l'UCI de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, es diu Hamza i segons detalla NacióTarragona, va ser apunyalat quan va reclamar que li tornessin uns diners que uns altres joves li havien robat.

El van atacar quan va reclamar uns diners que li havien robat

L'enfrontament va iniciar-se al voltant de les vuit de la tarda en un carrer proper a la plaça de la Font, al centre de Tarragona. És la plaça on s'ubica l'Ajuntament de la ciutat. En l'enfrontament hi van participar una desena de joves.

Quan els Mossos van arribar al lloc dels fets van trobar-se en Hamza, molt mal ferit, amb un tall al coll. Ell mateix va poder identificar l'home que l'havia atacat, també jove i de nacionalitat estrangera, però encara no ha pogut ser detingut. Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Tarragona l'estan buscant.

El jove agredit dormia a la platja de Tarragona

En Hamza dormia, segons el mateix mitjà local, a la platja de Tarragona amb altres joves estrangers sense tutela. L'agredit havia participat en un programa que permetia als joves accedir a allotjament i feina, però en va marxar. Es van instal·lar en un pis amb una persona que li va fotografiar la targeta bancària on havia cobrat els 600 euros de la Renda Mínima Garantida i els va anar gastant a l'esquena d'ell. Finalment va deixar el pis i va ser quan va saber que el seu company li havia buidat el compte corrent.

Apunyalament Tarragona carrer

Moment que Hamza, agredit d'una ganivetada al coll, espera el SEM i els Mossos, a Tarragona / Cedida

Quan se'n va adonar va intentar denunciar-ho, però el presumpte lladre ho va saber, el va localitzar i es va iniciar una baralla que va acabar amb l'apunyalament al coll d'aquest dimarts al vespre al centre de la ciutat de Tarragona. Els dos nois tenen un perfil semblant.

Víctima i agressor, dos coneguts de la policia

Els dos són de nacionalitat estrangera i són coneguts per la policia pels seus antecedents per robatoris i furts, alguns d'ells violents, a la zona de Barcelona. Fa setmanes que els veïns de la Part Alta reclamen al consistori de Tarragona, liderat per Pau Ricomà, que afronti de cara els problemes de seguretat al centre de la ciutat.