Uns joves peguen una brutal pallissa al Pequeño Nicolás al mig del carrer a Madrid i ha estat ell mateix qui ha explicat detalladament com ha anat l'agressió.

Apallissen al Pequeño Nicolás

Els fets han passat aquest diumenge al vespre, cap a les 22:45 al passeig Castellana número 40 de Madrid. Tot ha començat quan Francisco Nicolás Gómez Iglesias, conegut popularment com el Pequeño Nicolás, sortia de sopar d'un restaurant amb dos amics.

Li demanen una foto de manera agressiva

Un jove l'ha reconegut pel carrer i l'ha agafat pel coll per demanar-li una foto i això ha molestat a Nicolás, ja que no el coneixia de res. Per aquest mateix motiu, s'ha negat a fer-se la foto. El jove de 27 anys ha explica a Ya es Mediodía que ell, normalment, sempre està disposat a fer-se fotos amb els fans, sempre que li demanin de bones maneres, però en aquest cas no li ha agradat el comportament del fan.

El noi ha començat a tenir una actitud molt agressiva amb el Pequeño Nicolás i li ha exigit que es fessin la foto, però ell, de nou, s'hi ha negat i, mentre estava intentant agafar un taxi amb els dos amics, el noi de la foto, s'ha començat a posar molt agressiu i Nicolás ha trucat a Emergències 112.

Pequeño Nicolás / Instagram

Apallissen al mig del carrer al Pequeño Nicolás / Instagram

Ingressat a l'hospital perquè li trenquen el nas

Al cap de pocs segons, un grup d'unes vuit persones, amics del jove que li demanava la foto, li han pegat una brutal pallissa al mig del carrer. Afortunadament, una patrulla de la Policia Nacional que estava a la zona, l'ha atès fins que, finalment, ha arribat una ambulància i l'ha traslladat a l'hospital, on ha passat la nit, ja que els agressors li ha trencat el nas.

"La meva por és que torni a passar una altra vegada. Segueixo en xoc", comenta el Pequeño Nicolás a Ya es Mediodía. Nicolás ha gravat part de les agressions mentre li pegaven la pallissa i tres dels agressors ja han estat detinguts i es podrien enfrontar a repercussions penals per un delicte de lesions.