Nova agressió homòfoba a Barcelona: cinc encaputxats apallissen dos joves gais a la sortida de la discoteca Safari. Els Mossos d'Esquadra ho estan investigant.

Doble agressió homòfoba a la sortida de la discoteca Safari de Barcelona

Els fets han passat aquest dissabte de matinada a la sortida de la discoteca Safari del carrer Tarragona, al districte de Sants-Montjuïc de Barcelona. Es tracta d'un local d'ambient LGTB. Segons expliquen els Mossos d'Esquadra, hi ha una denúncia per l'agressió homòfoba i estan investigant els fets.

Un usuari de Twitter ha denunciat que un grup de cinc encaputxats van tirar a terra dos nois i els van apallissar i ha assegurat que es tracta d'una doble agressió homòfoba. Segons l'usuari, un dels agredits està estable i de l'altre no en saben res. Per la seva banda, l'Observatori Contra l'Homofòbia (OCH) ha condemnat els fets i ha activat els protocols per posar-se a disposició dels afectats i oferir-los assessorament jurídic i acompanyament.

"Un grup de cinc encaputxats han tirat a terra i apallissat a dos nois"

"Aquesta passada nit una doble agressió homòfoba a Barcelona a la sortida de Safari. Un grup de cinc encaputxats han tirat a terra i apallissat a dos nois. Un està estable, de l’altre no en sabem res. No tinc paraules", explica un usuari de Twitter en una piulada, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials. 

"Condemnem aquests fets succeïts a la sortida d'un espai d'oci nocturn de Barcelona. Activem protocols i ens posem a la disposició de les persones afectades per assessorament jurídic i acompanyament psicosocial", contesta l'Observatori contra l’Homofòbia a Twitter.

Mossos d'Esquadra / ACN

Els Mossos d'Esquadra investiguen una doble agressió homòfoba a Barcelona: cinc encaputxats han apallissat dos joves gais a la sortida de Safari del carrer Tarragona, a Sants / ACN

Investigació oberta en mans dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. Els presumptes autors es podrien enfrontar a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades per dos delictes: un de lesions i un altre d'odi. Qualsevol persona que tingui alguna pista sobre els agressors, que immediatament es posi en contacte amb la Policia o amb Emergències 112.

Una altra agressió homòfoba a Barcelona: apallissen un jove gai a les festes del Clot

Fa poc més de dues setmanes, va haver-hi una altra agressió homòfoba a Clot d'Aragó de Barcelona. Tot va començar quan els presumptes autors dels fets li van demanar un glop de cervesa a la víctima i, tot seguit, el van apallissar.