Un home ha estat detingut per apunyalar-ne un altre al mig del carrer intentant matar-lo a plena llum del dia a Segur de Calafell (Baix Penedès).

Apunyalament a Segur de Calafell

Els fets han passat aquest dissabte a la tarda a Segur de Calafell, segons informa la Policia Local del municipi. Tot ha començat cap a les 15:00 al carrer Baixador, molt a prop de l'estació de tren de Segur de Calafell.

Ingressat a l'hospital del Vendrell

Quan els agents han rebut l'avís, immediatament, s'han desplaçat fins al lloc dels fets ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i han traslladat el ferit a l'hospital del Vendrell.

La víctima d'aquest apunyalament està en estat menys greu i ha requerit catorze punts al cap a causa de l'agressió. Així i tot, la seva vida no corre perill, segons ha informat l'Ajuntament del poble a través de xarxes socials.

Detingut per intent d'homicidi

 Per causes que encara s'estan investigant, un home n'ha apunyalat un altre al costat de l'estació de tren i, per aquest mateix motiu, ha estat detingut. La Policia Local de Segur de Calafell ha obert una investigació i està intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Passarà a disposició judicial

El detingut passarà a disposició judicial i es podria enfrontar a sancions econòmiques i penes de presó per ser el presumpte autor d'un intent d'homicidi.