Escàndol per una agressió sexual múltiple en una festa il·legal a Madrid: una jove denuncia que, en aquesta festa, amb participants del conegut programa "La Isla de las Tentaciones", la van drogar i  la van agredir sexualment.

Agressió sexual múltiple en un xalet de Colmenarejo

Els fets van passar el dissabte 13 de febrer en un xalet de Colmenarejo, un petit poble de Madrid. La víctima d'aquesta presumpta agressió sexual, que és una estudiant d'intercanvi, va conèixer els organitzadors de la festa il·legal en un local de Madrid.

A la festa, que hi van assistir més de 50 persones, també van anar participants del famós programa "La Isla de las Tentaciones". La jove va presentar la denúncia 48 hores després dels fets i assegura que la van drogar i que la van obligar a fer sexe amb diversos homes sense el seu consentiment, segons informa El Mundo.

Participants de 'La Isla de las Tentaciones'

No es descarta que algun dels violadors sigui un participant de "La Isla de las Tentaciones" i, segons el testimoni de la víctima, van ser uns cinc o sis homes els que la van agredir sexualment. La jove explica que li van posar droga a la beguda, que va perdre la consciència i que la van obligar a fer sexe sense el seu consentiment i que, a més, no recorda pràcticament de res.

Guardia Civil / Wikipedia

Investiguen una agressió sexual múltiple en una festa il·legal amb participants de "La Isla de las Tentaciones" / Viquièdia

Els únics records que té són d'uns homes que li proposaven tenir relacions sexuals amb ells i que ella els deia que no. Després, un dels nois li va posar el penis a la cara mentre un altre li tocava els genitals mentre ella continuava dient que la deixessin en pau.

Festa il·legal a Madrid

L'últim record que té és que va arribar la Guàrdia Civil, ja que va ser alertada de què s'estava fent una festa il·legal. Els agents han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets, ja que alguns participants del famós programa de televisió podrien estar implicats en aquesta presumpta agressió sexual.