La Policia Nacional ha detingut dos homes que aquest dimarts presumptament van retenir i van agredir sexualment en una casa de Parla una jove que té un 66 per cent de discapacitat intel·lectual, segons han informat Efe fonts policials.

Els agressors van raptar la víctima a la sortida del tren

Segons el testimoni de la víctima, la jove, espanyola de 18 anys, va ser abordada per aquests dos individus a les 18.00 hores d'aquest dimarts a la sortida de l'estació de Renfe de Parla.

Segons l'informe policial, els arrestats van emportar-se-la a la força fins a una casa a Parla, on la van violar i la van obligar després a dutxar-se.

Policia Nacional / EFE

Policia Nacional / EFE

Diverses hores després va aconseguir comunicar-se amb la seva mare per Whatsapp. La jove va comunicar-li que es trobava retinguda en una casa, sense especificar la ubicació exacta.

Operatiu per rescatar la jove

Després de la trucada, la dona va acudir a la 1.30 hores a la Comissaria de Parla i els agents van aconseguir la geolocalització de l'habitatge. Quan van arribar els agents, el domicili on es trobava la jove era l'únic baix que tenia la llum encesa.

Els policies van entrar i van alliberar la jove, que va sortir corrents de la casa al crit de "són allà dins els que m'han violat; jo no volia".

En aquest habitatge els agents van detenir els dos presumptes agressors, dos magribins de 32 i 30 anys, que van ser acusats de retenció il·legal i agressió sexual.

La jove va ser traslladada a l'hospital Infanta Cristina de Parla, on va ser examinada.