Un home agredeix la seva xicota mentre condueix i acaben xocant aparatosament a València. El mateix maltractador l'havia violat aquella mateixa tarda abans d'una festa a què van ser junts i en la qual van acabar borratxos.

Agredeix la seva xicota mentre condueix a València

Tot va passar diumenge sobre dos quarts de deu de la nit al carrer Santos Justo y Pastor de València quan un cotxe es va estavellar contra diversos punts de la zona fins a xocar amb uns pivots, que van frenar la circulació del turisme.

Diversos testimonis van relatar en declaració policial que després de l'accident, del cotxe va sortir una parella formada per un noi i una noia que mostraven clars símptomes d'estar borratxos.

De fet, el testimoni d'un veí va ser clau: alertat pel soroll del xoc, va sortir al balcó per veure què passava a la porta de casa seva i va veure l'home apallissant la dona, que era la seva parella i conductora del vehicle, clavant-li diversos cops de puny a la cara.

Es xoquen amb el cotxe: denuncia maltractaments i violacions

Diversos agents de la 7a Unitat de Districte de la Policia Local de València es van desplaçar fins al lloc dels fets i van prendre declaració als implicats.

La noia va assegurar que havia acudit a una festa acompanyada de l'home agressor, el seu xicot, i que després ell l'havia obligat a conduir tot i que havia consumit molt alcohol i estava borratxa.

policia local valència

Imatge d'arxiu de la Policia Local de València / Europa Press

Segons el relat de la víctima, durant el trajecte l'agressor l'havia colpejat mentre conduïa, provocant que la jove perdés el control del vehicle i tot acabés en un aparatós accident.

En les seves declaracions posteriors, també va explicar als policies que patia agressions físiques i psicològiques constants per part del seu xicot, que no s'havia atrevit a denunciar. De fet, va poder a més afegir que el mateix agressor l'havia violat aquesta mateixa tard.

És per això que l'home va quedar detingut per violència de gènere.

Un borratxo mata un motorista quan anava a judici per conduir begut

A Granada, un fet relacionat amb el trànsit s'ha fet públic avui. Un home de 53 anys era detingut també diumenge després d'atropellar mortalment un motorista, de 54 anys, a la circumval·lació de la ciutat andalusa.

El conductor, que va donar positiu en alcoholèmia, anava a un judici ràpid a què se l'havia citat per conduir borratxo el dia anterior.

DGT Alcohol

Control d'alcoholèmia de la Guàrdia Civil / Arxiu

Per tant, i segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia d'Andalusia, se li imputen al Jutjat d'Instrucció 9 de Granada, en funcions de guàrdia, tres delictes: un per l'homicidi imprudent del motorista i dos per conduir sota els efectes de l'alcohol, tant dissabte com diumenge.

S'ha dictat el seu ingrés a presó per la reincidència del delicte, amb poques hores de separació.